Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Mila i Ashton preselili u novi dom: 'Htjeli smo da izgleda kao stara štala'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Suradnja s dizajnerima i arhitektima urodila je domom kakav su htjeli za sebe i svojih dvoje djece, šestogodišnju Wyatt Isabelle i dvogodišnjeg Dimitri Portwoodom

Izvor: Profimedia

Poznati glumački par, 37-godišnja Mila Kunis i 43-godišnji Ashton Kutcher, sagradili su na slavnom brdu Beverly Hills svoj novi dom. Mila, inače rođena Ukrajinka, na imanju je čak dala iskopati bunar za navodnjavanje zemlje, zasadila je i polje kukuruza tijekom lockdowna, a cijelo područje nazvala je 'KuKu Farms'. Prostrani francuski neoklasični dvorac kojeg je projektirao Sumner Spaulding ranih tridesetih godina, a obnovio ga legendarni dizajner Henri Samuel 190-ih, Kutcher i Kunis pronašli su kao svoj savršeni novi dom i pristupili njegovom preuređenju.

'Htjeli smo dom, a ne imanje', izjavila je Kunis, opisujući imanje od šest hektarra na kojem se nalazi glavna kuća povezana s pansionom, paviljon za roštilj i brojni drugi sadržaji. 'Htjeli smo da kuća izgleda kao stara štala, nešto što je ovdje postojalo desetljećima, a koja je potom preuređena u modernu kuću. To je bio imperativ', objasnila je Kunis.

Projekt preuređenja vodio je arhitekt Howard Backen. 'Ashton i Mila dvoje su najpametnijih, najzanimljivijih ljudi s kojima smo ikad surađivali. Razgovarali smo o svemu, od veličine greda do detalja poprečnog učvršćenja do spojeva drvenih dasaka i betona. To nisu razgovori koje vodimo sa svakim klijentom', izjavio je arhitekt.

Povezane vijesti

'Mila je bila trudna s njihovim prvim djetetom kad smo započeli ovo putovanje. Mjesecima smo promatrali materijale i boje kako bismo pronašli pravi vizualni jezik. Naši razgovori nisu bili samo o zemlji i arhitekturi, već i o budućnosti njihove obitelji', prisjeća se Charles. 'S vremenom se dizajn od tradicionalne estetike seoskih kuća preselio u nešto suvremenije. Lusteri od kovanog željeza i velika igrališta bili su pogrešna odjeća za ovo tijelo', ispričala je dizajnerica interijera Vicky Charles.

Uz nove, oštro prilagođene stolove i plišane, super udobne sjedalice, Charles je ugradila elemente iz prijašnjih domova svojih klijenata, posebno set prilagođenih srebrnih stolica za prijestolje koje je Kutcher naručio na putovanju u Indiju i ekstravagantnih 10 stopa dug kristalni luster.

Najčitanije

Najnovije