Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spremni za sezonu!

Ivan Pažanin nam je otkrio kako teku pripreme za ljeto

Autor promo
Autor promo

Za pripremu restorana i bara bila su potrebna dva intenzivna mjeseca

Izvor: promo

Naš poznati chef Ivan Pažanin u Splitu je otvorio restoran Rodrigo by Pažanin. Otkrio nam je kako su tekle pripreme te zašto Rodrigo nije samo nova fanstastična gastro destinacija, već i mnogo više od toga...

Rodrigo je, govori nam ovaj iskusan chef, koncept za najveći užitak – mjesto koje spaja hranu, piće, glazbu i umjetnost, sve u opuštenom ambijentu stare gradske jezgre nadomak Zlatnih vrata. „Želim da se nasloniš na zid, sa stola uzmeš komad focaccie i čašu dalmatinskog vina dok slušaš jazz pod voltom, opustiš se cijelu večer. Ovo je street priča, ali ne u kontekstu gastro ponude već doživljaja svakog gosta.“, pojasnio je Pažanin svoju viziju.

Izvor: promo

Gastronomsku ponudu lokala Pažanin opisuje kao stari mediteran na ležeran, pristupačan način. Prije svega, u Rodrigu by Pažanin slave se maslinovo ulje, paški sir i domaće tjestenine spremljene po Pažaninovim recepturama, a opuštenost cijelog koncepta savršeno je preslikana na tanjure: puno marinirane ribe, tartara, carpaccia, neočekivanih zaokreta poput pašticade u burgeru ili telećih obraza u sendviču.

Za pripremu restorana i bara bila su potrebna dva intenzivna mjeseca. Pažanin je otprije okružen suradnicima s kojima već godinama uštimano radi, no otvaranje lokala u cetru Splita imalo je svojih izazova radi instalacija i priključaka koje je trebalo urediti. Pažanin je zato rado odabrao POS uređaj svojih prijatelja iz Iskona, koji su mu njime poželjeli sreću u nadolazećoj sezoni.
„Ja sam vječni optimist i samo stvaranje nečeg novog čini me živim i sretnim. Moram stvarati, improvizirati, smišljati nove koncepte. Mislim da je to bit svega.“, zaključio je Pažanin.

Iskonov POS uređaj za kartično plaćanje dolazi uz najmanju naknadu od samo 1% i prihvaća sve kartice. Povezuje se pomoću SIM kartice pa je lako prenosiv, što je Pažaninu itekako potrebno za goste podijeljene na 2 dijela terase, s obzirom da Rodrigo nije samo mjesto odlične spize već funkcionira i kao bar s finim vinima te koktelima u svojem dnevnom izdanju.

„Omogućiti plaćanje karticama uz što manje administrativnih i tehničkih zavrzlama svačija je želja ove sezone, a upravo to u Iskonu možemo svima i ponuditi“, objasnio je Tomislav Vrljić, Iskonov direktor u Splitu koji je Pažaninu stigao poželjeti uspješnu premijernu sezonu u Rodrigo.

Spremite se i vi za sezonu uz Iskonova fanstastična rješenja za vlasnike ugostiteljskih i drugih uslužnih objekata! Ivan Pažanin odabrao je Iskon POS uređaj zbog modernog dizajna, naknade od samo 1% te brze i lake naplate bilo gdje zahvaljujući SIM povezivosti. Odaberite i vi POS uređaj ili fiskalnu blagajnu bez administrativnih ili bankovnih zavrzlama – pogledajte ponudu ovdje.

Izvor: promo

Najčitanije

Najnovije