Naš poznati chef Ivan Pažanin u Splitu je otvorio restoran Rodrigo by Pažanin. Otkrio nam je kako su tekle pripreme te zašto Rodrigo nije samo nova fanstastična gastro destinacija, već i mnogo više od toga...

Rodrigo je, govori nam ovaj iskusan chef, koncept za najveći užitak – mjesto koje spaja hranu, piće, glazbu i umjetnost, sve u opuštenom ambijentu stare gradske jezgre nadomak Zlatnih vrata. „Želim da se nasloniš na zid, sa stola uzmeš komad focaccie i čašu dalmatinskog vina dok slušaš jazz pod voltom, opustiš se cijelu večer. Ovo je street priča, ali ne u kontekstu gastro ponude već doživljaja svakog gosta.“, pojasnio je Pažanin svoju viziju.

Ivan Pažanin nam je otkrio kako teku pripreme za ljeto
promo 

Gastronomsku ponudu lokala Pažanin opisuje kao stari mediteran na ležeran, pristupačan način. Prije svega, u Rodrigu by Pažanin slave se maslinovo ulje, paški sir i domaće tjestenine spremljene po Pažaninovim recepturama, a opuštenost cijelog koncepta savršeno je preslikana na tanjure: puno marinirane ribe, tartara, carpaccia, neočekivanih zaokreta poput pašticade u burgeru ili telećih obraza u sendviču.

Za pripremu restorana i bara bila su potrebna dva intenzivna mjeseca. Pažanin je otprije okružen suradnicima s kojima već godinama uštimano radi, no otvaranje lokala u cetru Splita imalo je svojih izazova radi instalacija i priključaka koje je trebalo urediti. Pažanin je zato rado odabrao POS uređaj svojih prijatelja iz Iskona, koji su mu njime poželjeli sreću u nadolazećoj sezoni.
„Ja sam vječni optimist i samo stvaranje nečeg novog čini me živim i sretnim. Moram stvarati, improvizirati, smišljati nove koncepte. Mislim da je to bit svega.“, zaključio je Pažanin.

promo Pripreme za ljeto!

Iskonov POS uređaj za kartično plaćanje dolazi uz najmanju naknadu od samo 1% i prihvaća sve kartice. Povezuje se pomoću SIM kartice pa je lako prenosiv, što je Pažaninu itekako potrebno za goste podijeljene na 2 dijela terase, s obzirom da Rodrigo nije samo mjesto odlične spize već funkcionira i kao bar s finim vinima te koktelima u svojem dnevnom izdanju.

„Omogućiti plaćanje karticama uz što manje administrativnih i tehničkih zavrzlama svačija je želja ove sezone, a upravo to u Iskonu možemo svima i ponuditi“, objasnio je Tomislav Vrljić, Iskonov direktor u Splitu koji je Pažaninu stigao poželjeti uspješnu premijernu sezonu u Rodrigo.

Spremite se i vi za sezonu uz Iskonova fanstastična rješenja za vlasnike ugostiteljskih i drugih uslužnih objekata! Ivan Pažanin odabrao je Iskon POS uređaj zbog modernog dizajna, naknade od samo 1% te brze i lake naplate bilo gdje zahvaljujući SIM povezivosti. Odaberite i vi POS uređaj ili fiskalnu blagajnu bez administrativnih ili bankovnih zavrzlama – pogledajte ponudu ovdje.

Ivan Pažanin nam je otkrio kako teku pripreme za ljeto
promo