Iako su u braku preko pet godina, zvijezde sitcoma 'Lude 70e', 37-godišnja Mila Kunis i 42-godišnji Ashton Kutcher, jedan su od onih parova o kojima se posljednjih godina neprestano piše u kontekstu razvoda. Roditelji šestogodišnje Wyatt i četverogodišnjeg Dimitrija ne prestaju intrigirati javnost, ali i medije, svojim navodnim bračnim problemima zbog kojih se u nekoliko navrata već šuškalo o razvodu. Hoće li do istoga zaista i doći te koliko će 'težak' biti ovaj holivudski razvod, donosimo u nastavku.

MIla Kunis prije godinu dana
Profimedia MIla Kunis prije godinu dana


Prema magazinu Woman's Day, odluka Mile i Ashtona da zajedničku kuću u Los Angelesu stave na prodaju dokaz je kako se par razvodi. Izvor za spomenuti medij ispričao je kako supružnici neće dočekati selidbu u novi dom te kako je ovo samo prvi korak u razvodu teškom čak 315 milijuna dolara.

Ashton Kutcher i Mila Kunis
Profimedia 

Iako se dvojac nedugo nakon ovih pisanja pojavio u emisiji 'The Tonight Show' u kojoj su promovirali svoje 'karantensko vino', dajući tako do znanja da i dalje, ako ništa drugo, barem zajedno posluju, navedeni medij ne odustaje od ideje o razvodu te dodaje kako će to ujedno biti i jedan od najskupljih u Hollywoodu.

Pet godina braka i dvoje djece: Ovoliko je 'težak' razvod Mile i Ashtona
Story 

Također, kao jedan od glavnih razloga ovog razvoda navodi se pandemija te posljedice koje su došle s istom. 'Teško im je bilo priviknuti se na nove uvjete i zatvorenost u kući s dvoje djece. Prošli su kroz puno toga, zaista puno. I nije išlo. Svađali su se doslovno oko svega - financija, pranja posuđa, načina razgovora s djecom. Imali su trzavica i prije, ali upravo im je karantena dokazala da - nisu jedno za drugo', ispričao je nedavno izvor blizak paru za spomenuti medij.

Pet godina braka i dvoje djece: Ovoliko je 'težak' razvod Mile i Ashtona
Story 

'Razvod je najizgledniji ishod svega. Nije to privremena svađa, oni zaista misle da nemaju više što raditi jedno s drugim. Nemaju o čemu razgovarati, samo se svađaju. Pitanje je - kome će, u slučaju da dođe do razvoda, pripasti djeca', zaključio je tada izvor za Woman's Day.