Iako se već neko vrijeme piše da glumački par, 43-godišnji Ashton Kutcher i 37-godišnja Mila Kunis imaju problema u bračnom životu, oni iznova pokazuju da je s njima sve u redu - barem iz njihove perspektive. Naime, javnost se nedavno zgražala nad njihovom izjavom, kojom su istaknuli kako ne kupaju redovito svoju djecu, šestogodišnju kći Wyatt i četverogodišnjeg sina Dimitrija. Sada su se odlučili našaliti na vlastiti račun pa su tim povodom objavili urnebesan video na Instagramu.

Objavili su snimku iz kupaonice, na kojoj je u prvom planu glumica, dok se u pozadini čuju njihova djeca kako se kupaju u kadi. Osim toga, čuje se glas Ashtona koji je cijeli događaj snimio. 

'Polijevaš djecu vodom? Želiš li da se rastope?', smije se Ashton dok djeca u pozadini pjevaju, a supruga mu na to odgovara da kupaju svoju djecu. 'Pa ovo je četvrti put ovaj tjedan', povikao je glumac, a njegova se supruga kroz smijeh i suze složila da je to doista previše.

Profimedia Mila Kunis, Ashton Kutcher

Podsjetimo, priznali su nedavno da se ne tuširaju svaki dan, a onda otkrili da djecu kupaju tek kada na njima vide prljavštinu. 'Kada sam tek dobila djecu, također ih nisam prala svaki dan. Nisam imala roditelje koji su me prali svaki dan pa sam isto prenijela i na svoju djecu. Mi reagiramo kada osjetimo da nešto smrdi. Ako vidite prljavštinu, očistimo. Inače nema smisla', izjavila je i šokirala javnost.