Ljetna sezona je na samom vrhuncu, još sitno brojimo do kraja iste, zbog čega se mnogi ne daju smesti u uživanju uz more. U Fažani se već neko vrijeme nalazi naša pjevačica Indira Levak, kojoj je ljeto sve, samo ne dosadno. Uz koncerte koje je jedva dočekala, radi u turizmu, uređuje interijere, brine o životinjama, ali i o sebi. S obzirom na to da nema dana kada preleži na plaži uz more i sunce, zanimalo nas je kako izgleda njezin jedan ljetni dan. Indira nam se javila i za Story.hr otkrila čari ljeta 2021. godine.

Ljeto je na samom vrhuncu, a kod Vas dosta radno. Kako teku ljetni dani?

Volim ljeto, njegovu ležernu atmosferu, svi su dobre volje! Toliko nasmijanih ljudi! Mislim da smo svi jedva dočekali vrijeme godišnjih odmora. Za mene je inače ljeto najintenzivniji period, prošla godina je to promijenila, no ovog ljeta polako se sve vraća na staro. Ima nastupa, ima turista, svi se drže mjera i mislim da će sve biti dobro. Radne dane kombiniram I s nekoliko dana odmora u Fažani, malo se sunčam, kupam i punim baterije.

Je li Vam čudno nastupati pred publikom, s obzirom na to da je pauza bila poduža...

Mislim da smo publika i ja jedva dočekali da ponovo pjevamo i plešemo zajedno. Sada još više cijenimo naše susrete i veselimo se svakoj novoj prilici za koncerte. Svima nam fali zabave, opuštenih trenutaka. Toliko je loših vijesti svakodnevno i treba nam ispušni ventil. Partyji i koncerti su idealni za to. Već je nekoliko koncerata iza nas, a slijede Crna Gora, Beograd, Split…idem pjevati i u moju rodnu Županju što me jako veseli te u Slavonski Brod. Datume pratite na mojim društvenim mrežama.

Ljeto nije radno samo u glazbenom smislu. Vi ste i dio turizma. Kako ide na tom putu?

Već treću sezonu bavimo se turizmom, imamo apartmane u Fažani. To je također grana poslovanja koja je pretrpjela velike gubitke, ali borimo se. Ove sezone ima gostiju iako na početku nisu bile najbolje prognoze.

Kako izgleda jedan Vaš dan s obzirom na sve što radite?

Jutro počinje s kavicom uz koju planiram dan. Obavim sve što je hitno, podijelim obveze mojem timu I nakon toga slijedi trening. Miro se brine da I na moru odradim kvalitetan program svakodnevno kako bih ostala u formi. Skiciram nove komade namještaja jer pripremam neke novitete, a nađem vremena i za sunčanje. Navečer počinje spremanje za odlazak na koncert. Ako ne idem na nastup onda provedemo večer u šetnji, uživanju u morskim specijalitetima I dobrom društvu.

A slobodno vrijeme? Imate li ga? Kako ga provodite?

Uvijek se nađe vremena za društvo, koktelčić, odlazak na plažu. Slobodno vrijeme iskoristim i za čitanje, temeljitu njegu kože, sve ono za što nekada nemam vremena.

Čuli smo da ljubav prema mačkama postoji i u Fažani. Ljubav prema životinjama je jača?

Ne mogu im odoljeti. Imam nekoliko maca koje hranim u Fažani, jedna se posebno udomaćila a to je mačak Mrki koji dolazi svako jutro na maženje i ljenčarenje na mojoj terasi. U moj “restoran” navrati i galeb Đuro, što pomalo ljuti mog supruga jer galebovi rade nered, ali ja se ne obazirem na to (smijeh)! Životinjicama treba osigurati vode i hrane u ove vruće dane. U društvu životinja uživam, one su moja terapija.

Trebala bih vježbati svaki dan, ali volim naći razlog zašto baš danas ne stignem odraditi trening

Da imate tu mogućnost, biste li odabrali odmarati u punom smislu te riječi ili uvijek birate radnu atmosferu?

Uvijek biram radnu atmosferu, mene uhvati nervoza od odmaranja (smijeh)! Mirno ležati na plaži mogu maksimalno pola sata. Nakon toga već počinjem razmišljati o tome što bih mogla raditi. Smišljam u glavi razne koncepte, dobijem ideju za novi tekst koji bih mogla uglazbiti, koji namještaj bi baš odgovarao u interijeru koji uređujem…I tako, misli mi uvijek lutaju.

Moram priznati da uistinu izgledate sjajno. Trenirate s Mirom i dalje svaki dan? Kako to izgleda ljeti?

Naravno. Miro je stvarno maštovit i najbolji trener. Ne trebaju nam uvijek biti pri ruci utezi i sprave, on izmisli poligon od onoga što se nađe u blizini. Vozimo bicikle, trčimo, plivamo, radimo vježbe u kojima koristimo vlastitu težinu kao opterećenje. Sviđaju mi se ti ljetni treninzi, a još više mi se sviđa kada ih uspijem eskivirati (smijeh)! Trebala bih vježbati svaki dan, ali volim naći razlog zašto baš danas ne stignem odraditi trening. Ipak je godišnji odmor vrijeme za odstupanje od svih moranja. Uživajte dragi moji i vidimo se na koncertima!