Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽIVANCIJA

DOSTA JE RADA Indiru Levak u kupaćem kostimu prozvali ženom zmajem

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Prvo kupanje je stiglo na red

Izvor: Dražen Kokorić

Indira Levak nikada ne staje. Unatoč tome što već više od godinu dana ne pjeva i nema glazbene angažmane zbog pandemije koronavirusa, njezina inspiracija, ideje i motivacija su prisutne. Nakon što je nedavno obznanila da ima puno planova u Fažani, sada se ondje i uputila. Dok je s jedne strane čeka posao, s druge je pronašla vrijeme za odlazak do obližnje plaže. Uskočila je u vječni klasik - crni kupaći kostim pa prije kupanja pozirala ispred ogledala.

I nakon što je ljeto službeno započelo jučer, vrijeme je za odlazak na obalu. Upravo se ondje uputila domaća pjevačica Indira Levak koja je na Instagramu obznanila da je došao red i na prvo kupanje ove sezone. Uskočila je u jednodijelni crni kupaći kostim i, malo je reći - oduševila. S tim su se složili i njezini pratitelji koji su je u ovom izdanju prozvali ženom zmajem. 'Gasi internet', 'izgledaš fantastično', samo su neki od komentara. Uz kupaći kostim, pažnju je privukla i njezina odlična frizura, ali i njezina poznata tetovaža na unutarnjoj strani ruke. 

Razlog njezine linije je svakodnevno treniranje. 'Kao i svi, imamo bolje i lošije dane. Svakodnevno treniram i u super sam formi, no ponekad kiksam kada je u pitanju prehrana. Tu sam slaba, volim prekršiti sva pravila. Nekada i samu sebe iznenadim kako pokleknem pred jednom malom, slatkom čokoladicom koja pokvari cijeli režim prehrane. Što ću kada volim slatko? A i slano!', smije se Indira.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Indira nam je nedavno ispričala kako jedva čeka sa svojim suprugom, Mirekom otvoriti beach bar. 'Već neko vrijeme osmišljavam promjene u interijeru koje bih mogla napraviti u našim apartmanima u Fažani. Prikupljala sam sve potrebne elemente, spakirala se i uputila na more. Zasukala sam rukave već prvi dan i krenula s realizacijom svog malog projekta, a rezultati su već vidljivi te reakcije mojih pratitelja fantastične. Sada me još očekuju važni sastanci i traženje lokacije na potezu od Fažane do Pule za moguće otvorenje beach bara što je Mireku i meni velika želja i novi poslovni cilj. Treba uvijek razmišljati o novim pothvatima, poduzetnici nikada ne miruju. Ako otvorimo beach bar u Istri to će biti najveselije mjesto na obali, a ja ću održavati koncerte za svoje goste kad god budem mogla. Bit će to program pun iznenađenja', opisala nam je nedavno.

Izbor Urednika

Royals