Danijela Dvornik s pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a nedavno je objavila selfie iz  Splita, pa otkrila kako se veseli povratku na Brač. Uz to, progovorila je i o nadolazećim blagdanima, pa otkrila s kime će provesti ovo vrijeme.

'Nadam se da ću sutra biti na svom otoku, tamo gdje je sve po mom. I jedva čekam da ujutro otvorim svoje škure i zamiriše kava kuhinjom. Moram i kuću malo srediti u blagdansko ruho, jer ove blagdane ću provesti sama jer smo se svi raštrkali na sve strane. Možda ipak netko uleti u zadnji tren (a sigurno hoće) ali iskreno,  nije ni to loše koji put... Bez stresa i bez kupovanja, kuhanja i ostalih ludovanja', napisala je.

Danijela je ubrzo putem Instagram storyja podijelila fotografije svog udobnog dnevnog boravka, kojeg je uredila je birajući svijetle i neutralne tonove. Tako je uz sive zidove kombinirala bijeli namještaj, bijeli dvosjed i policu, a sada je otkrila što joj je nedostajalo: 'Vratila sam malo boje na zid. Falilo mi je.'

Danijela Dvornik
Instagram 

Na kraju je pokazala i dijelić atmosfere u večernjim satima, a vide se i blagdanski detalji kojima je ukrasila boravak. Čini se da je i Danijela zadovoljna uređenjem, što je kratko i prokomentirala: 'Sve je tu.'

Danijela Dvornik
Instagram 

Podsjetimo, Danijela je nedavno progovorila i o vezi s mlađim muškarcem, što je iznenadilo njene pratitelje, budući da svoj ljubavni život drži podalje od očiju javnosti: Prije par godina sam bila u vezi s mlađim likom i mogu vam reći da je bilo baš super! Iako sam u startu bila svjesna da nećemo završiti zajedno za cijeli život, pomogao mi je u mnogim stvarima. Ostali smo u dobrim odnosima, sve je stvar kako gledaš na te stvari u životu. Treba reći ‘da’ životu u svakom smislu i izabrati sebi nešto što te veseli pa makar to bio i mlađi frajer. S mlađima možeš odrađivati puno više stvari nego sa starijima', rekla je.

Više Danijelinih fotografija, pogledajte u galeriji:

Story arhiva Kako se Danijela Dvornik mijenjala kroz godine