SUSJEDA IZ PAKLA Angelina se iskaljava na djeci

Razotkrili su ju

Profimedia

Iznimno popularna američka glumica, 45-godišnja Angelina Jolie, osim po dobroj glumi poznata je po turbulentnom braku s 56-godišnjim holivudskim ljepotanom i glumcem Bradom Pittom. Kao da glasine o tome kako ne mogu okončati svoj brak i završiti svu papirologiju nisu dovoljne, fatalna glumica je nedavno proglašena i lošom majkom te glasnom susjedom, piše Gossip Cop.

Profimedia 

Iako živi na iznimno velikom luksuznom posjedu, susjedi su se, kako pišu strani mediji, požalili da ne mogu noćima spavati i normalno boraviti na svojim terasama. Osim toga, navodno popularna glumica u puno situacija zna toliko glasno vikati i biti zlobna prema svojoj djeci da se susjedi zgražavaju. Glumica toliko zna biti nekontrolirana u vikanju na djecu da se čuje svaka njezina izgovorena vulgarna riječ.

No, nije samo da slavna Angelina jedino zna vikati i 'glasno' odgajati svoju djecu jer majka si daje oduška i kada se smije i komunicira sa svojim prijateljima, a nerijetko zajedno i 'divljaju' do ranih jutarnjih sati.

Profimedia 

Dok susjedi muku muče s preživljavanjem uz  holivudsku zvijezdu neki smatraju da je to, s obzirom na ogromno prostranstvo njihova imanja, poprilično nemoguće. Ako je suditi po fotkama imanja na kojem je živio i 56-godišnji glumac, njezin uskoro, u konačnici, bivši muž Brad Pitt, vidi se da se radi o skoro 30 milijuna vrijednom bogatstvu okruženom drvećem i 'hrpom' zemlje pa je teško za povjerovati da susjedi mogu čuti svaku njezinu izgovorenu riječ ili glasni smijeh.

Podsjetimo, dobitnica Oscara je s Bradom Pittom u braku bila više od dvije godine, a već su četiri godine u postupku razvoda. Iako se smatra da su razvedeni 2016. godine, cijeli razvodni proces nije još uvijek u konačnici završen. U zadnje vrijeme bivši supružnici rade na svojim prijateljskim odnosima, pa je tako Brad nedavno viđen kako napušta vilu u kojoj žive njegova bivša supruga i njihovo šestero djece- 18-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 11-godišnjeg Knoxa, 14-godišnje Zahare, 13-godišnje Shiloh i Vivienne. Nedavno je bivši suprug kupio i vilu pored njezine kako bi mogao biti čim bliže svojoj djeci.