Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Angelina i Brad odgađaju razvod braka

Autor I.G.

Prošle su već četiri godine kako nisu zajedno

 Izvor: Story

Iako su od 2016. godine samci, 45-godišnja glumica Angelina Jolie i bivši suprug, 56-godišnji Brad Pitt, čini se još uvijek nisu finalizirali razvod. Naime, kako pišu američki The Blast, bivši supružnici odgađaju finalizaciju razvoda iako već posljednje četiri godine ne žive zajedno, a razlog takve odluke je imovina koju su stekli tijekom zajedničkog života.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia


Naime, prema pisanju spomenutog medija, Angelina i Brad se ne mogu dogovoriti oko podjele imovine što je usporilo dugogodišnji proces razvoda. Kako je otkrio izvor za The Blast, najveći problem im predstavlja dogovor oko imanja Chateau Miraval u Francuskoj za koje, prema riječima neimenovanog izvora, glumica smatra da treba pripasti njoj jer je ona i inicira ideju kupovine istog. Međutim, Brad, koji je s Angelinom naknadno financirao kupovinu vinarije u sklopu imanja, se ne slaže s takvom odlukom zbog čega se razvod dodatno otežava.

Povezane vijesti

Angelina Jolie Izvor: Profimedia


Osim navedenog, još jedna od stvari koju spomenuti medij ističe kao problem pri finaliziraju razvoda je i skrbništvo nad njihovih šestero djece oko kojeg se bivši supružnici nikako ne mogu dogovoriti, a nerijetko su djeca upravo i razlog zbog kojeg mediji dodatno potpiruju tenzije među njima. Inače, par koji je u braku bio svega dvije godine, ima troje biološke djece, 14-godišnju kći Shiloh i 11-godišnje blizance Knoxa i Vivienne te troje posvojene, 18-godišnjeg Maddoxa, 16-godišnjeg Paxa i 15-godišnju Zaharu.

Magazin

Royals