Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA NJOM ĆE UVIJEK ŽALITI Brad Pitt smatra da je propustio svoju priliku

Autor I.G.

Kobna 2004. godina

 Izvor: Profimedia

Iako iza sebe ima brojne filmske uspješnice, jedna od najzapaženijih uloga koje je u dugogodišnjoj karijeri imao američki glumac Brad Pitt, svakako je ona Ahileja u ratnom hitu 'Troja.' Ove godine obilježava se 16 godina od premijere ove uspješnice, a mnogim obožavateljima 56-godišnjeg glumca promaknula je činjenica kako je Bradu isti ostao i u gorkom sjećanju zbog prilike koja mu je izmaknula u posljednjem trenutku.

Brad Pitt Izvor: Profimedia


Naime, kako piše Entertain Times, glumac je svojedobno izrazio veliko žaljenje zbog toga što nikada nije dobio priliku surađivati s indijskom glumicom, 46-godišnjom Aishwarya Rai Bachchan, koja je odbila ulogu Briseide. Iako je uloga koju je kasnije utjelovila glumica Rose Byrne, prvotno bila ponuđena pobjednici izbora za Miss svijeta 1994. godine, Aishwarya se nije slagala s pojedinim scenama koje je trebala snimiti pa ju je odlučila i odbiti.

Povezane vijesti

Aishwarya Rai Bachchan Izvor: Profimedia


Prisjećajući se u jednom intervjuu snimanja 'Troje', 56-godišnji holivudski zavodnik se tako prisjetio i indijske ljepotice i priznao kako bi volio s istom surađivati na filmskom platnu jer smatra da je propustio svoju priliku onda kad je ona odbila surađivati s njim na filmu iz 2004. godine. Također, u istom razgovoru glumac je dodao i kako smatra da je deset godina mlađa glumica jednako popularna i u glumačkom i u svijetu ljepote, naglašavajući koliko cijeni njezin rad na oba polja.

Aishwarya Rai Bachchan Izvor: Profimedia

Magazin

Royals