Antonija iz 'LJNS' pohvalila se skupocjenim poklonom: 'Dragi mi je kupio'

Izazvala brojne reakcije

Instagram

Iako je međunarodna sezona RTL-ovog showa 'Ljubav na selu' davno za nama, ljubav između Kanađanina hrvatskog porijekla Srećka Ponjavića i njegove 'zlatne djevojke' s Vira Antonije Beščec, koja se 'rodila' u emisiji, još uvijek traje. Ova je 29-godišnjakinja zbog ljubavi odlučila i preseliti na drugi kraj svijeta, pa sada u Lethbridgeu u okolici Calgaryja uživa sa svojim dragim, s kojim se prije četiri mjeeca i zaručila. Antonija često na društvenim mrežama dijeli 'sitnice' iz njihovog privatnog života, a sada je izazvala lavinu komentara pohvalivši se pokonom koji joj je Srećko kupio.

Naime, uz fotografiju na kojoj ona i zaručnik nasmiješeni poziraju ispred autobomila, Antonija je napisala: 'Moj dragi je kupio meni Audi Q5. Thank you my love for Audi'. Komentari na ovaj skupocjeni poklon odmah su se počeli nizati. 'Romantično, kao iz nekog filma. Samo još nedostaje velika mašna na autu. 'super ste, sretno i puno kilometara ti želim', 'čestite i svu sreću vam želim od srca', tek su neki od brojnih komentara. 

Ubrzo nakon fotografije automobila, Antonija je podijela i fotografiju romantične večere koju se spremila za dragog nakon ovog neočekivanog iznenađenja koje joj je priredio. 'Candle lit dinner, dalmatinska večera for my love', napisala je uz fotografiju bogatog stola. 

Podsjetimo, Antonija je u intervjuu za Story.hr još krajem prošle godine priznala kako je spremna za sljedeći korak u vezi s Kanađaninom. 'Srećko i njegova obitelj mi se sviđaju, tako da sama nemam razloga biti protiv toga da ozakonimo našu vezu pa i da s prinovom nastavimo još čvršću povezanost među nama. Ja sam spremna na to, a sad je na Srećku red da se izjasni o svojim željama', priznala nam je tada ova Dalmatinka.