Martina Vrbos: 'Ako mogu zabavljati masu, vjerujte mi mogu i dvoje djece'

Javila nam se domaća pjevačica koja je prije godinu dana rodila svoje drugo dijete

Instagram

Riječka pjevačica Martina Vrbos, koja se prije nekoliko godina zbog ljubavi preselila u Beogradu, danas uživa u majčinstvu punim plućima. Sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem ima dvoje djece, trogodišnjeg sina Kostu i uskoro jednogodišnju djevojčicu Milu. S obzirom na to da se bliži prvi rođendan kćerkice, za Story.hr je ispričala kako je izgledala protekla godina. 

'Da, već godinu dana...Meni je proletjelo, baš kao što mi uvijek vrijeme leti. Jedino stoji onda kada odlučim na dijetu', našalila se odmah na početku 36-godišnjakinja, koja ne krije ljubav prema majčinstvu. Kako nam je rekla, u posljednjih godinu dana je puno uživala. 'Fizički, kao da nisam ni dobila drugo dijete. Sve u svemu, nikad ljepše. Kosta ide u vrtić, Mila je kod kuće, ja radim noću dok oni spavaju i sve je super. Sve se nekako uklopilo', opisuje obiteljsku idilu.

S obzirom na to da svaki dan provodi s malenom, ne krije koliko je zaljubljena u nju. 'Mila je baš mamina djevojčica. Inače govore 'mamini sinovi', ali ona je baš mamina sto posto, dok je Kosta tatin. 'Bolje ime joj nisam mogla izabrati. Mila je baš mila, mirna, slatka i pametna. Svatko svog konja hvali, tako da nema smisla da puno pišem kakva je. Preslatka je', govori nam ponosna mama. 

Kao i na sve obitelji, pandemija koronavirusa utjecala je i na njih. 'Teško mi pada sve ovo 'novo'', iskrena je Martina koja ipak iz svega izvlači pozitivno. 'Ja sam zabavljač. Ako mogu zabavljati masu, vjerujte mi mogu i dvoje djece u karanteni dva mjeseca. To je bilo lagano', govori pjevačica. 

Upravo zbog cijele ove situacije, proslava Milinog prvog rođendana odvit će se u krugu obitelji. 'Mila ne zna gdje je i što je...pa tek ima godinu dana', kroz smijeh nam je rekla i priznala da nije jedna od onih majki koje naprave pravu proslavu punu balona, torti, fotografija. 'Sada da izmišljam toplu vodu i radim parade, ne mogu. Nisam taj tip, vrlo sam jednostavna bez velikih ambicija kada se radi o dječjim rođendanima', za kraj nam je iskreno priznala Martina, koja i sama rođendan zbog prijestupne godine, slavi svake četiri godine.