NEOČEKIVANI POKLON Morat će nositi vjenčanicu majke svog dečka

Nije se tome nadala

Profimedia

Iako detalji vjenčanja najstarijeg nasljednika Beckhamovih, 21-godišnjeg Brooklyn i četiri godine starije glumice Nicole Peltz još uvijek nisu poznati javnosti, nedavno su se pojavile glasine kako 46-godišnja dizajnerica, Victoria Beckham, planira potrošili pozamašnu svotu kako bi zasjenila svoju buduću snahu. Međutim, ako je vjerovati stranim medijima, 'Spajsicu' je ipak 'oprala' grižnja savjest jer povodom vjenčanja buduću mladenku planira iznenaditi jedinstvenim poklonom kojeg će sama izraditi.

Iako na društvenim mrežama često pokazuje koliko je sretna sinovim odabirom, nije rijetkost da u javnost 'procuri' pokoja informacija o tome koliko su u lošim odnosima i koliko je 46-godišnjakinja ljubomorna na snahu. Međutim, izgleda kako se ipak odlučila zbližiti s Nicolom jer je ovih dana otkrila kako će budućoj mladoj samostalno dizajnirati vjenčanicu. 'Victoriji je stalo do toga da modni stil ostane u uskom krugu obitelji, a pogotovo kada su u pitanju haljine.

Bila je oduševljena nakon što je Nicola pristala na njezinu ideju', ispričao je izvor za strane medije. Osim što se pokušava povezati sa sinovom miljenicom dizajnirajući joj haljinu za najposebniji dan u njezinu životu, 46-godišnjakinja ju u posljednje vrijeme navodno 'obasipava' poklonima među kojima su čak i njezini vlastiti dizajnerski odjevni 'komadi'.