Iako detalji vjenčanja najstarijeg nasljednika Beckhamovih, 21-godišnjeg Brooklyn i četiri godine starije glumice Nicole Peltz još uvijek nisu poznati javnosti, nedavno se pisalo o planovima 46-godišnje dizajnerice Victorie i vrtoglavoj 'cifri' koju je spremna platiti kako bi zasjenila mladenku. O 'nategnutim' odnosima unutar obitelji piše se i ovih dana jer su se Victoria i buduća snaha navodno žestoko posvađale oko popisa uzvanika na planiranom vjenčanju.

ODNOS IM 'PUCA PO ŠAVOVIMA' Victoria Beckham i snaha u svađi zbog Meghan
Profimedia 

Naime, bivša spajsica ne slaže se s mladom Nicolom oko toga koga će pozvati na sinovo vjenčanje. Da su i jedna i druga iznimno euforične oko ceremonije dokazuje činjenica da su spremne posvađati se 'na mrtvo ime' ne bi li uspjele u svojem naumu. Ako je vjerovati stranim medijima, Victoria na vjenčanje želi pozvati princa Williama i njegovu suprugu Kate, dok bi se buduća mladenka na svoj poseban dan radije družila s princem Harryjem i bivšom glumicom Meghan Markle.

ODNOS IM 'PUCA PO ŠAVOVIMA' Victoria Beckham i snaha u svađi zbog Meghan
Instagram 

Kako bi poduzela sve što je u njezinoj moći, Brooklynova odabranica navodno je osmislila i preseljenje u Los Angeles gdje će imati veću priliku zbližiti se s vojvotkinjom od Sussexa. Izgleda kako narušeni odnosi kraljevske obitelji paralelno podižu tenzije i u obitelji Beckham. Iako su Beckhamovi bili na oba kraljevska vjenčanja, navodno, radi velikog broja nesuglasica, spomenuti kraljevski bračni parovi ne mogu i ne žele biti na istom mjestu u isto vrijeme.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
Profimedia 

S druge strane, zbog cijele situacije Victoria i suprug, 45-godišnji David Beckham, zahladili su odnos s budućim mladim supružnicima i radije se fokusiraju na očuvanje prijateljskih odnosa s princom Williamom i vojvotkinjom Kate.

ODNOS IM 'PUCA PO ŠAVOVIMA' Victoria Beckham i snaha u svađi zbog Meghan
Profimedia 

Podsjetimo, par je svoju vezu otkrio u siječnju, a zajedno su oko desetak mjeseci. Svojoj ljubavi svjedočili su na društvenim mrežama tijekom karantene, koju provode u zajedničkom stanu u New Yorku. Prije nego što je upoznao Nicolu, Brooklyn je gotovo svakodnevno punio medijske stupce svojim burnim ljubavnim životom. Bio je u vezi s glumicom Chloe Moretz i modelom Hanom Cross, a viđan je i s kanadskom glumicom Natalie Ganzhorn, glumicom Phoebe Torrance i francuskom manekenkom Soniom Ben Ammar.