PRVE SNIMKE Iva Šarić se i dalje trudi sakriti trudnički trbuščić

Sjaj izbjeći ne može!

Instagram

Krajem siječnja ove godine, Story je ekskluzivno doznao da je Iva Šarić trudna. Tada nam je izvor blizak paru potvrdio da će jedna od najljepših Hrvatica i Dinamovac Bruno Petković dobiti prvo zajedničko dijete, koje će biti Ivin treći sin. Bebica bi trebala stići ovog ljeta. Iako je Iva i dalje stalno aktivna na društvenim mrežama, vijesti o trudnoći još uvijek nije podijelila. Štoviše, ako može, skriva trudnički trbuščić. Tako je ispalo i na proslavi rođendana jedne od prijateljica, na kojoj je bila i voditeljica Iva Jerković, koja je i podijelila snimke i tako prvi put pokazala kako izgleda trudna Iva.

Goran Stanzl/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL 

Riječ je o rođendanu bivše misice Barbare Ljiljak. Na spomenutoj proslavi, uz mnogo drugih djevojaka, mnogi su primijetili Ivu, koja je s osmijehom na licu uživala u uskoj crnoj haljini s dolčevita ovratnikom. Iako se točno ispred njezinog trbuha, na stolu, nalazila rola papirnatog ubrusa, bilo je jasno da ima onaj trudnički sjaj. 

Naime, u prošlom braku s nekadašnjim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom, Iva, koju trenutačno gledamo u HRT-ovoj lifestyle emisiji ‘Klub 7’, dobila je dvojicu sinova - devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona. Anonimni izvori ističu da Bruno već neko vrijeme živi s Ivom i njezinim sinovima te da s obojicom ima dobar odnos. U ovih godinu dana koliko su zajedno jedan od najperspektivnijih domaćih nogometaša i po mišljenju mnogih jedna od najljepših Hrvatica toliko su se povezali da je Bruno brzo postao pridruženi član njihove male obitelji i navodno ga se često može vidjeti kako njezine sinove dovodi i odvodi s nogometnih treninga. 

Instagram 

O njihovoj se ljubavi prvi put počelo pričati prošlog kolovoza, kada je Story.hr doznao da između njih postoje iskrice. Izvor blizak redakciji je tada naveo kako se Bruno i Iva viđaju i druže oko pola godine, a osim što je 26-godišnji Bruno već prisustvovao na nekoliko obiteljskih večera u Ivinoj obitelji, proveli su zajedno i dio godišnjeg odmora na Murteru.