Bojanu Gregorić Vejzović suprug iznenadio kavijarom u krevetu

Glumica je počela slaviti 49. rođendan od ranog jutra zahvaljujući suprugu, glumcu Enesu Vejzoviću, a na društvenim mrežama je podijelila trenutke iz djetinjstva i pokazala u kakvom su odnosu ostali njezini roditelji nakon razvoda

Story

Glumica Bojana Gregorić Vejzović zakoračila je na prag šestog desetljeća života. Proslava njenog 49. rođendan započela je čim se probudila, kad ju je suprug Enes, 43-godišnji glumac, iznenadio donijevši joj doručak u krevet, a na meniju je bio - kavijar. Bojana se pohvalila romantičnim suprugom na društvenim mrežama, a zatim je pratiteljima otkrila detalje iz svog djetinjstva. Objavila je crno bijelu fotografiju s majkom Božidarkom Frajt nakon dolaska iz rodilišta, a sljedećom fotografijom je pokazala u kakvom su odnosu ostali njezini roditelji nakon razvoda.

Nisu bili dugo u braku

'Vremeplovom unazad, kad smo iz rodilišta mama i ja stigle u rodnu kuću, i prva zajednička fotka našeg trija, s mjesec i jedan dan. Nisu bili dugo u braku, no zadnja fotografija govori sve o njihovom odnosu, tada već rastavljenih roditelja kada su slavili moj treći. Nalazili su način zbog moje dobrobiti', napisala je Bojana, a nakon toga je otkrila kako je njena obitelj rješavala nesuglasice.

Instagram 

Većinu problema rješavali su međusobnim poštovanjem

'Naravno da je bilo i nesuglasica, ali većinu problema zapravo su rješavali međusobnim poštovanjem. Hvala im za to! Naše nasljeđe je njihov odnos prema nama, njihov odnos međusobno i prema ljudima oko njih. Karakter oblikujemo i životnim okolnostima koje bi nas zadesile, zapravo, to trebamo uvijek imati na umu zbog svoje djece. Život možemo razumjeti kada ga gledamo unazad, no moramo živjeti gledajući naprijed. Sretna i zahvalna na svim životnim iskustvima danas brojim 49!... već', zaključila je majka 14-godišnjeg sina Raula i desetogodišnje kćeri Zoe

Instagram screenshot 

Bojana je zatim na svom Instagram storyju podijelila fotografiju doručka s kojim ju je suprug iznenadio. 'Rođendanski doručak. Kavijar u krevet. Volim te', napisala je Bojana uz fotografiju.