Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojana Gregorić Vejzović: 'Kamera me voli, uživo je ipak malo drugačije'

Atraktivna glumica fotografijom izazvala brojne reakcije

 Izvor: Instagram

Godine kao da nisu ostavile traga na 48-godišnjoj glumici Bojani Gregorić Vejzović, što je jasno kada se njezine fotografije starijeg datuma usporede s današnjima. Upravo je dvije takve Bojana podijelila na društvenim mrežama, a uz to pokazala i kako se moda zaista vrti u krug. Pritom je ova Zagrepčanka otkrila i svoj neobičan način na koji odjeću čuva - desetljećima.

Naime, na Instagramu je Bojana podijelila dvije fotografije nastale prije deset godina. Pritom se osvrnula na tadašnji modni odabir, koji je danas, desetljeće kasnije, ponovno moderan, što dokazuje kako se moda zaista uvijek vraća. 'Moda se definitivno vrti u krug, imam dovoljno godina da to mogu tvrditi', započela je glumica.

'Ovo su fotke stare deset godina. Košulje s mašnama, hlače širokih nogavica, čizmice do gležnja... Volim recikliražno nositi stare omiljene komade odjeće, a to znači da ih treba znati čuvati. Jaki mirisi koji preplave ormare bilo da je lavanda ili koji drugi, znaju me i zasmetati', priznala je Bojana, ali i otkrila kako ona čuva svježinu odjeće.

'No postoji starinsko rješenje - kesteni! One divlje iz parka malo properem i stavim u ormar, po džepovima, između džempera, a između one odjeće koja vam duže stoji stavite novinski papir. Trikovi moje majčice koja mi je sačuvala neke svoje prekrasne stvarčice, a takvi komadi odjeće danas su unikat koji me baš, baš veseli', poručila je.

Međutim, osim njezinog tadašnjeg stajlinga, koji bi bez problema mogao proći i pod današnju modu, brojnim je pratiteljima 'za oko zapela' činjenica da se glumica od 2010. do danas gotovo - nije promijenila. 'Zakaj ne stariš. Vampirka? Šala... Stvarno predivna, meni oduvijek', poručila joj je tako jedna pratiteljica, a Bojana joj je odgovorila.

Povezane vijesti

'Stariiim! Kamera me još uvijek 'voli', uživo je ipak malo drugačija slika, zato me u gradu ne prepoznajete', poručila je glumica obožavateljici, koja joj je ubrzo odgovorila na komentar: 'Mene nije voljela ni sa 20. Sretnice'. Međutim, tu nije kraj komplimentima na koje je naišla atraktivna glumica. 'Top topova', 'dama', 'predivna', 'hvala Bojana na divnom savjetu. Ti predivna', neki su od komentara.

Magazin

Royals