Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojana Gregorić Vejzović ljuta: 'Ovakvo stanje je neodrživo!'

Nema više ni 'grama' strpljenja

 Izvor: Instagram

Prošlo je sedam mjeseci od potresa u Zagrebu, a mnoge zgrade i kuće u središtu Zagreba i dalje nisu obnovljene i s njih otpada žbuka i fasada koja ugrožava živote prolaznika i stanara. Glumica Bojana Gregorić Vejzović živi u središtu Zagreba i svjedoči svaki dan zabrinjavajućim prizorima, a kako se čini da se ništa ne pomiče na bolje, jučer je izgubila strpljenje i oštro rekla što misli o tome na svom Instagram profilu. Podijelila je fotografije 'najkritičnijih' fasada koje samo što se ne uruše nekome na glavu i napisala kako za to nije odgovorna samo vlast.

 Izvor: instagram screeonshot

Povezane vijesti

'Osvanulo je sunčano jutro u Zagrebu koje je otkrilo sve rane ovoga grada. Šest mjeseci nakon potresa iščekujemo zakon o sanaciji i očuvanju glavnog grada republike Hrvatske!!

Kada ćemo imati zakon koji će stanare obavezati na održavanje nekretnina?

Ove fotografije bole jer pokazuju da mnoge stvari stoje. Kada ćemo imati zakon koji će stanare obavezati na održavanje nekretnina? Vanjski dijelovi koji su obveza svakog od suvlasnika, predstavljaju danas opasnost za sve nas koji idemo na posao, u nabavku ili kod liječnika. Do tada, omogućite nam siguran auto i pješački promet u samom središtu glavnog grada republike Hrvatske', započela je objavu 48-godišnjakinja.

 Izvor: Instagram screenshot

'Krov se ne tiče samo onih koji stanuju na tavanu! Balkoni su dio fasad i obveza svih

Krov se ne tiče samo onih koji stanuju na tavanu!

stanara! Ovakvo stanje grada je neodrživo. Treba nam zakon kojim će stanari pri kupnji stana u središtu moći ukazati da su sposobni sudjelovati u sanacijama i održavanju svih potrebitih dijelova zgrade.... Takvim zakonima su svoj prekrasan stoljetno stari centar spasili u Beču, Pragu, Budimpešti...', nastavila je.

 Izvor: Instagram screenshot

'Sori ekipa, baš me danas ovo izbacilo iz takta, ali kada dnevno prolaziš non-stop ovim

Tu nam prolaze djeca, mladi ljudi, mame s kolicima...

ulicama i vidiš da šest mjeseci nema pomaka... Pitaš se ako je stanarima svejedno ne smije biti vlastima koje moraju ovo potaknuti i riješiti. Tu nam prolaze djeca, mladi ljudi, mame s kolicima. Molim vas, krenite promišljati o stanu kao dijelu cijele zgrade', zaključila je Bojana.

 Izvor: Instagram screenshot

 Podsjetimo, Bojani i njezinom pet godina mlađem suprugu, glumcu Enesu Vejzoviću s kojim ima 13-godišnjeg sina Raula i devetogodišnju kći Zoe, oštećena je kuća u središtu Zagreba nakon potresa. Srećom, dosad su je većinom uspjeli obnoviti. Međutim, mjesecima nakon toga bili su u strahu od novih potresa. Glumica je priznala na Instagramu kako je dugo nakon potresa nosila u kući kacigu na glavi i bila spremna istrčati ako se grad ponovno počne tresti. 

 Izvor: Instagram screenshot

Magazin

Royals