SEKSI IZDANJE Angelina Jolie u dobrom društvu na večeri

Četiri djevojke uživale u elitnom restoranu

Profimedia

Jedna od najslavnijih holivudskih glumica, 45-godišnja Angelina Jolie, izašla je na večeru s Ellen Pompeo, 51-godišnjom zvijezdom serije 'Grey's Anatomy', i njihovim kćerima. Jele su u vrhunskom talijanskom restoranu na Beverly Hillsu, a prijateljstvo među njima je dvostruko. 'Njihove kćeri su dobre prijateljice, a i Angelina i Ellen se super slažu. Uostalom, susjede su', izjavio je neimenovani izvor za People.

Profimedia 

Jolie je za večernji izlazak odjenula bijelu haljinu i gole štikle, što je neuobičajeno izdanje za nju koja se u posljednje vrijeme odijeva najčešće u crninu. Podsjetimo, Jolie je nedavno za britanski Vogue dala ekskluzivni intervju u kojem je govorila o odgoju šestero djece, usvojenog 19-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh, a iz braka s Brad Pittom ima 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa. Priznala je kako nije klasična majka, ali s djecom voli održavati filmske večeri uz kokice.

Profimedia 

'Iako sam željela imati mnogo djece i biti majka, uvijek sam to zamišljala u ulozi Jane Goodall koja putuje džunglom. Nikad o majčinstvu nisam razmišljala na tradicionalan način. Osjećam se kao da mi nedostaju vještine da budem takva majka, ali snalazim se, jer su djeca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali ja sama po sebi uopće nisam dobra u tome', kazala je Jolie.

Njezin sljedeći film 'Those Who Wish Me Dead', inačica 'ženskog vesterna', stiže u kina i na HBO Max sredinom svibnja.