Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Angelina Jolie: 'Nikad nisam bila dobra majka'

Ona ne poznaje tradicionalni odgoj

 Izvor: Story

Jedna od najslavnijih holivudskih glumica, 45-godišnja Angelina Jolie, otvoreno je za britanski Vogue progovorila o majčinstvu i izazovima s kojima se suočava. 'Ne doživljavam sebe kao tradicionalnu majku koja stoji kod kuće. Nikad sam bila dobra majka kod kuće', izjavila je.

Filmska zvijezda usvojila je 19-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh, a iz braka s Brad Pittom ima 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa. U intervjuu je ispričala i kako ju je obitelj izliječila nakon nekoliko teških godina. Žonglirajući karijerom i brinući se o djeci, ikona filma Tomb Raider pozirala je za Vogue ispred svog doma u Los Angelesu vrijednog 25 milijuna dolara.

'Iako sam željela imati mnogo djece i biti majka, uvijek sam to zamišljala u ulozi Jane Goodall koja putuje džunglom. Nikad o majčinstvu nisam razmišljala na tradicionalan način. Osjećam se kao da mi nedostaju vještine da budem takva majka, ali snalazim se, jer su djeca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali ja sama po sebi uopće nisam dobra u tome', kazala je Jolie. 

angelina jolie Izvor: Profimedia

Humanitarka je, podsjetimo, već dvije godine razvedena od 57-godišnjeg glumca Brada Pitta i to nakon 12 godina veze i dvije godine braka. Izjavila je i kako su trenutno u 'boljim odnosima' kada je u pitanju borba oko financija i skrbništva nad djecom. 'Radujem se svojim pedesetima. Osjećam da ću otići korak naprijed, iako sam nekidan bila na trampolinu s djecom kada su mi rekli 'Ne mama, nemoj to raditi. Ozlijedit ćeš se', ispričala je.

Povezane vijesti

Govoreći o životu nakon raspada braka s Pittom, otkrila je kako živi i dalje blizu njega. 'Željela sam da djeca budu blizu svog oca. On je udaljen svega pet minuta od nas', kazala je. 'Protekle godine za mene su bile poprilično teške. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše obitelji. Polako se vraćam, ali nisam još skroz došla k sebi. Planiram to', poručila je Jolie.

Magazin

Royals