Ljudi često Instagram povezuju s negativnim stranama, a zaboravljaju da se ondje može dogoditi jako puno lijepih stvari. Jedna takva se dogodila proteklog vikenda. Jedna od najpoznatijih naših influencerica Jelena Marinović, otkrila je da čeka prvo dijete sa suprugom Antonijem. Par koji je zajedno već dugi niz godina, i u braku od 2019. godine sada čeka prvu bebu. Nakon mjeseci skrivanja, Jelena je na Instagramu danas obznanila da im stiže dječak! Za razliku od raskošnih otkrivanja spola djeteta, ona je to napravila jako jednostavno.

Ova je zadnja, obećajem! Spol nije tajna, baby Bosanac it is! P.S Sad će Iva pasti u nesvijest jer sam ovako ‘basic’ i to rekla, a ona je imala razne #genderreveal ideje. Sorry Iva, ali znaš da to nisam ja', napisala je uz hastag 'itsaboy'. Inače, Jelena je uspjela skrivati ovako lijepu vijest čak 21 tjedan. Prije dva dana je zahvalila 2020. godini, koja nam je svima bila izazovna, na ovoj lijepoj uspomeni. 'Beba stiže u 6. mjesecu i jako smo sretni', napisala je tada.

Kako bi im zauvijek ostale uspomene, Jelena i Antonio su odlučili pozirati Ivi Kušec. Uz velike osmijehe, isticao se Jelenin trudnički trbuščić, koji se nazirao ispod prekrasne lepršave haljine. Nakon braka 2019. godine, ovo je itekako kruna njihove dugogodišnje ljubavi. Jelena je jednom prilikom rekla kako bih jako voljela brak kakav imaju njezini roditelji. 

Uz Jelenu, nedavno je istu vijest na Instagramu obznanila i njezina kolegica Paula Sikirić. 'Što da ti kažem, maleni stvore? Mama i tata se najviše na svijetu vole. Čekaju te već dva luda četveronožna brata, tetke, ujaci, dida i dupla baka. Život si nam već sada uljepšao, a što se mučnina tiče, o tome ćemo pričati kada budeš znao', napisala je Paula uz fotografiju na kojoj pozira sa psićima, zaručnikom i fotografijom s ultrazvuka.