Harry našao 'pravi' posao u firmi i odmah je postao - šef

Princ želi osigurati egzistenciju svoje obitelji pa je postao dio kompanije BetterUp, koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge tzv. life coachinga. Odmah je dobio jednu od čelnih pozicija

Profimedia

Otkako je Buckinghamska palača objavila da se 36-godišnji  princ Harry i tri godine starija supruga Meghan Markle ne vraćaju na kraljevske dužnosti, što su i sami jasno dali do znanja time što su vodili eksplozivni intervju s Oprah Winfrey u kojem su iznijeli niz optužbi na račun dvora, Harry se još jače uključio u potragu za prilikama koje mu mogu osigurati fnancijsku stabilnost. Tako je sada po prvi put našao 'pravi posao' i postao dio kompanije BetterUp, koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge tzv. life coachinga. Dakako, odmah je dobio jednu od rukovodećih pozicija, javlja Wall Street Journal.

Profimedia 

Princ je za spomenute novine potvrdio kako je prihvatio ponudu kompanije te da se nada kako će i sam uskoro pomagati ljudima, baš kao što je ova platforma njemu osobno pomogla proteklih mjeseci. Harry je i ranije najavljivao kako se vidi u ovoj branši. Kazao je da bi volio raditi na problemima povezanima s mentalnim zdravljem, iako mu to, dakako, nije struka. Ono što sa svojim utjecajem vjerojatno može učiniti je skrenuti dodatnu pozornost na probleme s kojim se susreće sve više ljudi.

Profimedia 

Podsjetimo, Harry se u intervjuu s Oprah požalio da ga je kraljevska obitelj potpuno 'odrezala' od bilo kakve financijske pomoći. Zbog toga je nakon preseljenja u SAD ušao u nekoliko projekata kojim nastoji osigurati financijske prihode. Osnovao je produkcijsku kuću 'Archewell' i potpisao ugovor s Netflixom 'težak' preko 200 milijuna dolara te se obavezao proizvoditi podcast emisije za platformu Spotify, čime je u džep spremio oko 25 milijuna dolara.

Profimedia 

 Osim toga, Harry i Meghan potpisali su ugovor i s najjačom firmom u Americi koja organizira govore i nastupe poznatih ljudi. Za svaki svoj govor na javnim događanjima par bi mogao dobiti i do milijun dolara po nastupu.