Victoria Beckham ganuta porukom koju joj je ostavila kći

Devetogodišnjakinja je nemalo iznenadila majku

Profimedia

Nekadašnja članica grupe Spice Girls, danas poduzetnica, 46-godišnja Victoria Beckham često dijeli obiteljske dogodovštine na društvenim mrežama. Posljednja u nizu koju je objavila jest preslatka poruka devetogodišnje kćeri Harper Seven.

instagram story 

'Draga mama, jako te volim. Ti si moja najbolja prijateljica i tako si dobra majka. Svi te volimo. Volim te', napisala joj je na papiriću kojeg je ukrasila srcima i cvijećem, i tako emotivno slomila Victoriu koja je fotografiju objavila na Instagramu i dodala 'Jako te volim Harper Seven'.

Instagram 

Posh Spice s Davidom Beckhamom ima četvero djece, 21-godišnjeg sina Brooklyna, 18-godišnjeg Romea, 15-godišnju Cruze i devetogodišnju Harper Seven. Upravo je njezina poruka oštar kontrast u odnosu na to kako njihovi sinovi pokazuju ljubav i zahvalnost roditeljima. Naime, modnu dizajnericu nedavno su mnogi ismijali nakon što su Romeo i Cruz objavili fotografije pozirajući poput majke, a potom je Brooklyn otpjevao hit Spice Girlsa, zamijenio lica i sve objavio na društvenim mrežama. U dijelu u kojem Victoria pjeva, Brooklyn se jedva suzdržavao da ne pukne od smijeha.