DVOSTRUKE ZARUKE U 'LJUBAVI NA SELU' Suzi rekla 'da', kleknuo i Marijan

'Ljubav je na selu' - emisija koja uistinu donosi ljubav

RTL Press

RTL i show 'Ljubav je na selu' već 13 sezona oduševljava brojnu publiku. Uz konflikte, zabavu i zanimljivih izjava, nerijetko se dogodi i ljubav, a ova sezona je to itekako pokazala. U posljednjem danu romantičnog putovanja, farmer Zoran je zaprosio Suzanu . Svoju sreću proslavili su s poljupcima. 'Ljubav na selu mi je donijela veliku sreću', priznao je Zoran nakon što je Suzi rekla 'da'. 'Moraš biti ljubav da bi dobio ljubav', rekla je Suzana.

Na brak su se odlučili Marijan i Tajlanđanka Patty, nakon zaruka nisi su prestali govoriti koliko se vole. Marijan je već nekoliko puta rekao da je Patty ona prava i jedva je čekao pokloniti joj prsten koji joj je kupio u jednoj od prošlih epizoda. A sada je napokon to i učinio. 'Želim se oženiti tobom', rekao je Patty te kleknuo pred nju. Iznenađena Tajlanđanka je pristala, a zaruke su proslavili toplim zagrljajem i poljupcima. 'Želim biti sretan s tobom. Zauvijek', rekao je Marijan kojeg su preplavile emocije. Patty mu je rekla da ga voli i da je jako sretna. 

Takvu sreću nisu osjetili Neven i Samanta. Farmer je svoju odabranicu odveo u muzej, što se njoj nije nimalo svidjelo pa je komentirala kako bi radije kušala maslinovo ulje ili pijuckala vino. 'Kad se budeš udavala će to proći', tješio je Neven, a Samanta je iskoristila priliku da provjeri njegove namjere: 'Hoćeš me ženiti', na što je on odgovorio: 'Kad bi više jela, kad bi više bila hiperaktivnija, možda bih je čak i oženio'.