Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAV JE NA SELU

BAHRA JE LJUTA 'Ja sam svjetska žena, nisam zaostala'

U sinoćnjoj epizodi RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' svađa između tri kandidatkinje obilježila je cijelu emisiju

Izvor: RTL

Trzavice među Marijanovim kandidatkinjama su se zahuktale. Nakon što je Radmili zasmetalo što je Bahra sjela doručkovati na "njezino mjesto", došla je i Mara koja je Bahru počela zezati zašto toliko jede.

Bahra je prihvatila komentare kao šalu, no kada joj je Mara rekla da je "zaostala", Bahra se jako naljutila i napustila terasu. Kasnije se vratila, vidno uzrujana i povrijeđena, te rekla Mari i Radmili da su se jako ružno ponijele prema njoj. 'Cure, dosta je bila komentara blesavih. Neću tako razgovarati', rekla je Bahra. 'Ja sam svjetska žena, bila sam svuda, nisam zaostala', rekla im je Bahra i otišla u kuću, a Mara i Radmila su se smijale. 'To me je uvrijedilo', priznala je Bahra te priznala kako se zbog svog dostojanstva suzdržala od jače reakcije.

Izvor: RTL

Povezane vijesti

Podsjetimo, simpatična Bahra se prije Marijana u showu borila za naklonost farmera Valtera Krstića, u emisiji je otkrila da gaji veliku ljubav prema psihologiji. 'Po filozofskoj situaciji jako sam mudra i jako sam lukava. Odmah ocijenim karakter osobe. Imam nekakvu vizionarnost, imam privlačnu prirodnu moć. Moja moć je jako velika. Tu moć sam stekla prirodno od svojih 30 godina jer me uvijek interesirala psihologija. Uvijek sam to voljela razmotravati i da sam mogla fakultet završiti, vjerujte mi da bih se udostojila za psihologiju', otkrila je tada Bahra.

Izbor Urednika

Royals