Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ovo nitko nije očekivao!

KAKVA DRAMA Milena je prvo strastveno ljubila Nevena pa napustila show

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Brojni gledatelji razočarani su Mileninom odlukom jer smatraju kako je ova osebujna reality zvijezda bila pun pogodak za zabavnu emisiju 'Ljubav je na selu'

Izvor: RTL

Kandidati iz RTL-ovog reality showa 'Ljubav je na selu' godinama unazad svojim ponašanje, izjavama i svađama zabavljaju gledatelje. Iako je ovaj format zamišljen kao format koji spaja srodne duše, neki kandidati u ljubavne odnose 'uplove' čim se kamere upale. 

ljubav je na selu Izvor: RTL

Jedna kandidatkinja nije gubila vrijeme pa je već u prvoj epizodi prešla s riječi na djela. Riječ je o kontroverznoj reality zvijezdi Mileni Kobajashi ex Karađorđević, poznatoj i kao Vita Maslačak te Ivanka Milutinović koja je farmeru Nevenu Landeku odmah na početku dala lekciju iz 'ruskog jezika'.

Izvor: RTL

No, ljubav nije dugo trajala, a samo nekoliko dana nakon uslijedio je pravi kaos. Neven je odlučio večer započeti škakljivim pitanjima, a zanimalo ga je i razmišljaju li natjecateljice o djeci. 'Jesi li spremna biti vjerna? Jesi li spremna u životu stvarati obitelj, djecu', upitao je Neven svoju Milenu. 

U tom trenutku Milena je briznula u plač, a njezina reakcija šokirala je kandidate. 'Nisi bio iskren jučer. Nisi bio fer. Stvarno si me sada povrijedio. Što sam ti krivo napravila? Trebao si mi odmah nakon onog poljupca reći da ti se to ne dopada! Ja sam do kosti iskrena osoba! Imam pregršt obitelji, što ću im reći', vikala je vidno uznemirena Milena. 

Izvor: RTL

U jednom trenutku ostali natjecatelji komentirali su kako se boje Milene koja je potom odlučila napustiti show te je sama sebe diskvalificirala. Brojni gledatelji razočarani su njezinom odlukom jer smatraju kako je ova osebujna reality zvijezda bila pun pogodak za zabavnu emisiju 'Ljubav je na selu'. 

Izbor Urednika

Royals