LUKAV POTEZ Kako je Charles pobjegao da se ne sretne s Harryjem

Princ Harry prije nekoliko je dana stigao u Veliku Britaniju kako bi bio na otkrivanju spomenika u čast preminuloj majci, princezi Diani

Profimedia

Princ Charles navodno je pobjegao iz grada kako bi izbjegao susret s mlađim sinom, 36-godišnjim princem Harryjem. Kako piše magazin New Idea, 72-godišnji britanski prijestolonasljednik otišao je iz Londona samo nekoliko dana prije nego što je njegov odbjegli sin stigao u domovinu na otkrivanje spomenika u čast majci, tragično preminuloj princezi Diani.

Profimedia 

Charles je bio šokiran optužbama i tračevima

 Prema riječima izvora, budući britanski kralj nije želio doživjeti još jedan neugodni susret s Harryjem pa je zbog toga zakazao put u Škotsku. Također, princ nije htio biti ni na otkivanju spomenika u spomen bivše supruge jer ga za cijelu tragediju vežu jako ružna sjećanja. 'Charles je bio šokiran optužbama i tračevima koji su kružili nakon Dianine smrti i cijela tema i danas mu je jednako potresna. Nakon princezine smrti brojni su nagađali da je upravo njezin tada već bivši suprug imao prste u nemilom događaju, a povrh svega, tu je i Harry i njegove optužbe na račun obitelji koje posljednjih mjeseci ne prestaju puniti medijske stupce. Upravo zbog toga, 72-godišnjak je odlučio preskočiti cijelu ceremoniju povodom sutrašnjeg dana kada bi, da je živa, Diana slavila 60. rođendan', ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

Profimedia 


Podsjećamo, princ Harry u domovinu je stigao prošli četvrtak, dok su njegova supruga, 39-godišnja Meghan Markle te djeca, dvogodišnji sin Archie Harrison i uskoro jednomjesečna kćer Lilibet Diana ostali u SAD-u. Mnogi vjeruju da će upravo ovaj Harryjev posjet Velikoj Britaniji ujedno biti i prilika za izglađivanjem odnosa sa starijim bratom, princom Williamom s kojim je, kako se već mjesecima piše, Harry u dosta lošim odnosima, a sve zbog okretanja leđa obitelji i selidbe u Ameriku.