Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HARRY STIGAO U LONDON Zna se i gdje su Meghan i djeca

U Londonu će nazočiti otkrivanju spomenika svojoj majci, pokojnoj princezi Diani

 Izvor: Profimedia

Kako piše Mirror, u četvrtak navečer britanski je princ Harry sam otputovao iz Los Angelesa u London gdje će za nekoliko dana nazočiti otkrivanju spomenika svojoj majci, pokojnoj princezi Diani, u povodu njezina 60. rođendana. Spomenuti medij navodi da je Harry otputovao sam, demantiravši tako špekulacije da će sa sobom povesti i dvogodišnjeg sina Archieja. Da ga na putu neće pratiti 39-godišnja supruga, Meghan Markle znalo se već otprije.

meghan markle i princ harry Izvor: Profimedia


Upravo zbog činjenice da supruga nije s njim, britanski mediji pišu kako će 36-godišnji princ imati priliku pokušati izgladiti odnos sa starijim bratom Williamom. Zadnji su put bili zajedno u travnju, na sprovodu svojeg djeda, princa Philipa. Tada su komunicirali, a upućeni su rekli da je u tome veliku ulogu imala Williamova supruga, Kate Middleton za koju mnogi vjeruju da će i sada biti mirotvorac između dvojice braće čiji je odnos sve samo ne idealan. Navodno i sami Harry i William imaju u planu izgladiti stvari kako bi dodatno uveličali proslavu majčinog rođendana i pokazali da i dalje, kao ostavštinu, nose 'majčin pozitivan utjecaj'.

princ william i princ harry Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Inače, spomenik će biti otkriven 1. srpnja, na rođendan princeze od Walesa, a nazočit će mu samo uža obitelj, prinčevska braća i obitelj Spencer. Prvotno je bilo planirano da otkrivanju spomenika bude prisutno više od stotinu gostiju, što članova obitelji, što prijatelja princeze Diane, bivših suradnika... No, zbog epidemioloških mjera taj je broj srezan na nužno. Za ostale je, pak, najavljena veća ceremonija u rujnu.

Magazin

Royals