ISKRENA EMOCIJA ILI PRISTOJNOST? Kraljevska obitelj se javila Meghan Markle

Meghan Markle je proslavila 40. rođendan, a među brojnim čestitkama bile su i one ostalih članova kraljevske obitelji

Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa MeghanMarkle, koja na kraljevskom dvoru očito nije bila najomiljenija osoba, proslavila je okrugli 40. rođendan.

Kako i priliči zvijezdi njezinog ranga, očekivano, proslava će biti posebna, a održat će se u domu nje i princa Harryja u Santa Barbari. Gosti te iste zabave zasigurno neće biti ostatak članova kraljevske obitelji - što zbog toga jer žive u Velikoj Britaniji, što zbog pandemije koronavirusa, a toliko i zbog narušenih međuljudskih odnosa u obitelji.

Unatoč svemu što se događalo unazad godinu dana, neki članovi su se javili Meghan povodom rođendana.

Instagram 

Riječ je o već viđenim rođendanskim čestitkama, koje svake godine osvanu na društvenim mrežama njihovih službenih profila. Upravo se zato postavlja pitanje jesu li u spomenutoj čestitci iskrene želje, ili je ista samo dio pristojnosti i običaja u ovoj obitelji. Javili su joj se princ William, Kate Middleton, kraljica Elizabeta, princ Charles i Camilla. U svakoj od ovih čestitki nalazile su se drugačije fotografije, ali isti opis. 'Vojvotkinji od Sussexa želimo sretan rođendan', glasila je rođendanska čestitka.

Profimedia 

Navodno je za pripremu proslave platila Colina Cowieja, organizatora zabava poznatih kojeg često unajmljuje Oprah Winfrey. Cowie je zadužen za organizaciju proslave u kući odbjeglog kraljevskog para vrijednoj 15 milijuna dolara, a prema pisanju stranih medija, na rođendanskoj proslavi trebalo bi sudjelovati oko 65 uzvanika.

Meghan Markle, poznato je, voli rođendanske zabave, što je i sama napisala u svom, sada već izbrisanom blogu 'The Tig' kojeg je prije pisala. 'Mama mi je uvijek govorila da su rođendani naše osobne nove godine, prilika da doneseš odluke samo za sebe i odlučiš što želiš napraviti u novoj godini pred sobom', napisala je 2016. Markle.