'NAJVEĆA PODRŠKA': Britney Spears zahvalila se tajanstvenom muškarcu što je bio uz nju dok je prolazila kroz 'pakao' 

Pjevačica se oglasila na svom Instagram profilu

Profimedia

Pop zvijezda Britney Spears posljednjih desetak godina prolazi kroz teške trenutke, a godinama unazad živjela je pod povećalom s obzirom na to da je njezin otac Jamie Spears 2008. preuzeo odgovornost za njezine financije i karijeru te dobio potpuno skrbništvo nad popularnom kćeri. 

Profimedia, Instagram Kroz život

No, situacija se u posljednje vrijeme mijenja! Žestoka borba na sudu trajala je godinama, a u posljednje dvije godine dosegla je novu razinu, zbog čega se na noge podigla i većina njezinih obožavatelja. I pravda je, kako kažu fanovi, napokon zadovoljena s obzirom na to da je pjevačica odnedavno slobodna. 

Sada se na svom Instagram profilu zahvalila čovjeku koji je u posljednje vrijeme bio njezina najveća podrška. Riječ je, naravno o njezinom partneru Samu Asghariju kojem je posvetila emotivnu objavu. 'Bio je uz mene kroz najteže godine u mom životu, a k tome iznimno dobro kuha', napisala je Britney koja spomenutog muškarca ljubi već pet godina. 

Podsjetimo, Britney Spears iza sebe ima dva braka. Prvi s prijateljem iz djetinjstva, Jasonom Alexanderom, koji je trajao samo 55 sati, a u drugi je stupila 2004. godine s Kevinom Federlineom, s kojim ima dvoje djece, petnaestogodišnjeg Seana i četrnaestogodišnjeg Jaydena. Kevin i Britney razveli su se 2007. godine.