Prije točno 13 godina Jamie Spears, otac pjevačica Britney Spears je preuzeo odgovornost za njezine financije i karijeru i dobio potpuno skrbništvo nad popularnom kćeri.

Od tada traje njezine borba, koja je u posljednje dvije godine dosegla novu razinu, zbog čega se na noge podigla i većina njezinih obožavatelja. 

Profimedia, Instagram Kroz život

Prije desetak godina našla se na 6. mjestu Forbesove liste najpoznatijih osoba na svijetu, a onda je potonula u vrtlog medijske hajke i lošeg psihičkog stanja. Zbog brojnih živčanih slomova, nesretnih ljubavi i mentalnih problema, pjevačica je, sudeći po komentarima obitelji, postala nesposobna za život.

Sada je Britney napokon dočekala dobre vijesti. Iako je Jamie Spears tvrdio da nema valjanih razloga za njegovu suspenziju ili micanje s mjesta skrbnika njegove kćeri, Jamie je na sudu priznao da bi povlačenje s tog mjesta bilo najviše njemu u interesu.

Free Britney
Profimedia 

'Ipak, iako je gospodin Spears neprestana meta neopravdanih napada, on ne vjeruje da bi javna bitka s njegovom kćeri oko nastavka njegove službe kao skrbnika bila u njezinom najboljem interesu', navodi se u podnesku Višeg suda u Los Angelesu.