Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPOKON NJENA ISTINA

JECALA NA SUDU Britney priznala: 'Otac mi nije dao zatrudnjeti, idu tužbe'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Pjevačica jecala na sudu i ispričala svoju stranu priče, što se dugo čekalo

Izvor: Profimedia

Osobni život i mentalno zdravlje nekadašnje pop princeze Britney Spears neiscrpna su tema interesa medija i javnosti od trenutka kad je postala slavna, a pogotovo nakon što je doživjela psihički slom 2007. godine, nakon kojeg je njen otac Jamie preuzeo odgovornost za njene financije i karijeru. Upravo ta činjenica smeta fanovima Britney, koji su prošle godine čak pokrenuli pokret #FreeBritney kako bi joj pomogli da se oslobodi očevog 'stiska'. Cijeli taj period je ona bila tiho, a sada je odlučila ipak progovoriti i to na sudu u Los Angelesu. Detalji su zastrašujući. 

'Tako sam bijesna da ne mogu spavati i depresivna sam. Želim da me se čuje, Želim promjene i želim promjene prema naprijed. Zaslužujem promjene. Samo želim svoj život natrag, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopće nema smisla. Gotova sam. Želim tužiti svoju obitelj, da budem potpuno iskrena', otvoreno je priznala, a glavni razlog je jer želi prekinuti skrbništvo koje njezin otac ima nad njom. 

Depresivna sam i plačem svaki dan

Iskrena je bila i po pitanju svoje sreće, o kojoj je lagala. 'Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam sretna. Imam prekrasan dom, prelijepu djecu. Trenutno se odmaram jer uživam. Rekla sam cijelom svijetu da sam dobro, ali lagala sam. Nisam sretna, ne mogu spavati, depresivna sam i plačem svaki dan', rekla je sudu. Uz sve to, rekla je da je voljela roditi još jedno dijete, ali se i udati za dečka Sama Asgharija. Nažalost, to joj otac nije dopustio. Optužila je svog oca da ju je spriječio u želji da ukloni spiralu kako bi mogla zatrudnjeti. Također je rekla da je bila prisiljena uzimati litij - lijek za bipolarne poremećaje - do te mjere da se osjećala pijanom i da nije mogla razgovarati.

Podsjetimo, nakon što je nedavno izašao dokumentarni film o njenom životu 'Framing Britney Spears', koji je podigao puno prašine u javnosti pokazujući kako je Jamie imao veliku ulogu u psihičkom slomu svoje kćeri, sud je promijenio odluku i dopustio je Britneyinom menadžerskom timu da ima jednako pravo odlučivanja o njenoj karijeri i financijama kao i otac Jamie - što je za pop princezu zacijelo velika pobjeda.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals