Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

kobni događaj od prošlog ljeta

'OTKINUT ĆU TI GLAVU' Suprug Nikoline Ristović optužen za prijetnje

Autor Irena Grgić
Autor Irena Grgić

Prijeti mu i kazna od 81.000 kuna

Izvor: Instagram

Kako piše Slobodna Dalmacija, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu zatražilo je od suda da izda kazneni nalog protiv supruga voditeljice Nikoline Ristović, 43-godišnjeg Vidoja Ristovića kojim će ga se proglasiti krivim zbog prijetnji 50-godišnjem Roku Gali prošlo ljeto u Kaštel Starom i kazniti s 81.000 kuna. Ristovića se prema optužnici na temelju koje traže izdavanje naloga tereti da je zaprijetio Roku Gali riječima: 'Zapalit ću ti kuću, otkinut ću ti glavu', a do pokretanja kaznenog postupka je došlo nakon burnih zbivanja u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom nakon čega je suprug voditeljice doveden pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog prijetnji 50-godišnjaku.


Podsjećamo, supružnici Ristović su boravili u Kaštelima od 19. do 31. srpnja prošle godine u vili s četiri zvjezdice koju su uzeli u najam na dva tjedna preko agencija, vlasnica vile je supruga Roka Gale, slovenskog poduzetnika koji ih je i dočekao. Tijekom tog perioda došlo je do sukoba među supružnicima i poduzetnika te je sve rezultiralo kaznenim prijavama. Rok Gale je tvrdio kako su mu gosti uništili namještaj u vili te nisu poštivali kućni red, a kada su upozoreni su mu prijetili. S druge strane, Nikolina Ristović je nakon incidenta prijavila Galu zbog prijetnji i krađe nakita i novca, ali taj postupak nije rezultirao utuženjem.


'Naše tužilaštvo je sramota, cijela situacija je sramotna. Moj suprug sigurno neće prihvatiti kazneni nalog već će na sudu dokazati kako nije kriv. Što se tiče prijave koju sam ja podnijela protiv Roka Gale, ako zaista nije pokrenut kazneni postupak protiv njega ići ćemo u privatnu tužbu. Isto tako ćemo tužiti i agenciju koja nam do danas nije vratila novac', rekla je Nikolina za spomenuti domaći medij.

Povezane vijesti


Inače, nakon incidenta prošle godine, Ristović je priveden na Općinsko državno odvjetništvo gdje je u svojoj obrani negirao počinjenje kaznenog djela. Pušten je da se brani sa slobode uz mjeru opreza privremenog oduzimanja putne isprave što je uobičajeno kod stranih državljana, a on ima državljanstvo Republike Srbije. U nastavku postupka je saslušano više svjedoka koji su čuli prijetnje te su pregledane snimke video nadzora iz vile. Svi svjedoci su na državnom odvjetništvu izjavili da je Ristović prijetio žrtvi na način kako se to navodi u izreci optužnice te da se radilo o ozbiljnim, iznimno neugodnim prijetnjama, kao i cijelom događaju koji im je prethodio.

Najčitanije

Najnovije