NIKA ANTOLOS SE BORI S BOLESTI, ALI NE ZAMARA SE NJOME : 'Ovo je samo da mama vidi'

Nakon nastupa na televiziji objavila je na Instagramu fotografiju iz lifta na kojoj se može vidjeti da je krivo procijenila dužinu onoga što je imala na sebi

Story

Pjevačica Nika Antolos zabavila je gledatelje HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Nakon nastupa, na Instagramu objavila je da je imala problema s odjećom.

'Danas sam za nastup na 'Dobro jutro, Hrvatska' odjenula kombinezon, ali izgledao je kao prekratki sako. Nisam šetala takva naokolo u 8 ujutro. Ovo je samo da mama vidi', napisala je Nika uz nekoliko fotografija na kojima se vidi da je odjenula kobinezon i čizme preko koljena.

Inače, Antolos se godinama bori s multiplom sklerozom. Svoja iskustva s tom bolešću često dijeli s pratiteljima.

Podsjetimo, početkom godine objavila je video na kojem pleše, uz koji je napisala da se sjajno osjeća. 

Story Nika Antolos

'Ovako se osjećam. Osjećam se toliko dobro u svom tijelu da za to nema slova. Sve to ja više nemam. Postavljena dijagnoza, otežano disanje, hodanje, odlazak na WC. Kad te bolovi luđački napadaju, noge i ruke trnu, vrtoglavice su prisutne kroz cijeli dan, mučnine, nikakav san, konstantni umor, brain-fog. Pa do toga da nisam mogla hodati ulijevo (to je bilo presmiješno čak i da bih se prestrašila)', napisala je Nika.