Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nika Antolos odlazi iz Zagreba?

'Ondje kao da je veza s Gospodinom čišća'

 Izvor: Instagram

Domaća pjevačica, bivša Feminnemka Nika Antolos poprilično je aktivna na društvenim mrežama, gdje s pratiteljima rado dijeli svoju svakodnevicu sa šestogodišnjom kćerkicom Siennom, ali i razmišljanja i stavove. Nika je sada otkrila kako razmišlja da se preseli iz metropole, i to na otok Krk za koji ju vežu uspomene iz djetinjstva, a otkrila je i zašto o tome razmišlja.

'Razmišljam, sad kad odem na Krk, dal’ da se uopće vraćam...? Ondje je normalno pustiti dijete samo u dućan, posaditi štogod prije ručka, za isti ubrati nešto... Mjesto Jaruna vikendom, gledati valove svaki dan... Možda kupiti barku i raditi ono što sam s nonićem, popodne krpati mrežu od jutrašnjih divljih peraja...', započela je Nika.

'Reći Sienni što ide u vršu i kako da našu uvijek pronađe lako... Znati svakog susjeda u dušu, u šlapama kod tete Ane skočiti po njen češnjak.. Pa do dućana ,na noge, pozdraviti cijelo malo selo usput... Nedjeljom se uvući u svježe ispeglanu odjeću i gledati kako sve se oči mjesta, spuštaju nizbrdo do Križa...', nastavila je.

'Predvečer skakutave srne špijunirati po zavojitim šumarcima... Na Čavlenu s domaćim divnim ljudima piti kavu na plaži, dok djeca nam krote već pitome valove... Ili ostati ovdje... Ne znam... Mir je ondje gdje je moj Gospodin = svugdje. Ali ondje, kao da veza je čišća...', zaključuje pjevačica.

Povezane vijesti

Komentari su se brzo počeli nizati, a većina pratitelja Niki je savjetovala da - ode iz Zagreba. 'Definitivno ako je moguće. No stress zone', 'idi, sretno', 'uvijek biram more', 'valovi i vrt - da', neki su od komentara.

Magazin

Royals