Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nika Antolos: 'Ja Halloween provodim u molitvi i noćnom bdijenju'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

S pjevačicom smo razgovarali o popularnom običaju

Izvor: Instagram

Posljednji dan listopada već godinama tradicionalno se slavi kao Noć vještica, ili popularnije, Halloween. Ovaj običaj koji je kod nas stigao sa zapada mnogima je odlična prilika za druženje, maskiranje i tradicionalne - tulume, koji će ove godine zbog pandemije ipak biti u 'prilagođenoj' verziji. Međutim, mnogi Halloween nimalo ne podržavaju, a jedna od njih je i domaća pjevačica i bivša Feminnemka Nika Antolos, u javnosti poznata i kao velika vjernica. Kakvo je njezino mišljenje o Noći vještica, kako će ju ona provesti, ali i je li svoja vjerovanja prenijela na šestogodišnju kćerkicu Siennu, Nika je otkrila u razgovoru za Story.hr.

Povezane vijesti

'Svima je već poznato da Halloween potječe od Kelta, od neopaganizma, samo sto je romantizacija maski i tame na tu noć pretvorila poganska vjerovanja u euforiju i zabavu za čovjeka danas. Ipak, to nikako ne znači da je proslava toga dana izgubila na svome značenju', započela je ova 31-godišnjakinja.

'Ako čovjek nije svjestan da mu je novac ispao iz džepa, to ne znači da nije... Negacija istine istu ne briše. Oni slave, bez da znaju što. Tako čovjek stane portalom za čisto zlo te se potom čudi posljedicama', rekla nam je pjevačica i otkrila kako ona provodi Halloween.

'Ja Halloween provodim u molitvi, noćnom bdjenju, u duhovnim očima gledano - idem u boj', rekla je Nika, a nas je zanimalo slijedi li i njezina kćerkica mamine stope. 'Prije nego sto sam Sienni mogla uopće objasniti zlo i dobro, znala je borbu istoga vidjeti u snu. Ona je osviještena mala djevojčica sama po sebi, Bog je njeno srce itekako blagoslovio. Uz sve slike crnila koje se u dječjem crtanom obliku prodaje po dućanima, nisam joj trebala ni riječi reći, sama je komentirala: 'Mama, ovo sve izgleda tako ružno'', objašnjava pjevačica.

'Upisano nam je od početaka dobro i zlo jer Božja smo djeca, samo neki se trude i uspijevaju čovjeku oslijepiti čovjeka na granicu. Oni, recimo, jako dobro znaju sto čine, ostali samo gutaju za dušu 'otrovne bombone'. Hranite se kod Onog što ništa sem pravde i ljubavi ne nudi, tamo je jedina posljedica mir i radost. Ja bih ovim putem zato pozvala svu svoju braću i sestre na zajedničku molitvu u tu noć', zaključuje Nika.

Izbor Urednika

Royals