PRLJAVOJ IGRI BIVŠIH SUPRUŽNIKA NEMA KRAJA: Brad Pitt podivljao zbog najnovijeg Angelininog poteza

Brakorazvodna parnica Angeline Jolie i Brada Pitta traje i dalje i, čini se, još joj se dugo neće nazirati kraj

Story

Brakorazvodna parnica koju vode bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt komotno bi se mogla nazvati - brakorazvodnom trakavicom. 

Otkako su pokrenuli zahtjev za razvod prije pet godina, bivši par ne prestaje intrigirati javnost svojim potezima i podvalama, a sve kako bi, barem tako oboje tvrde, zaštitili maksimalno šestero djece. Tako je nedavno Angelina izjavila da ju je holivudski silovatelj Weinstein napao, Pitt je to znao i ništa nije učinio da je zaštiti.

Profimedia 

Međutim, najnoviji potez šokirao je Ameriku. US Weekly objavio je dokumente iz kojih je vidljivo kako je Pitt ponovno tužio svoju bivšu suprugu i to zbog udjela u francuskom luksuznom vinogradu Chateau Miraval, gdje su se i vjenčali 2014. godine

Naime, Jolie je, prema Bradovim tvrdnjama, pokušala prodati svoj udio u vinogradu bez njegovog znanja, dok Pitt preko svoje tvrtke LLC Mondo Bongo ima 50 posto udjela u tvrtki Quimcum u čijem je vlasništvu luksuzno imanje. Dogovor je među njima kako će se oboje međusobno konzultirati ako dođe do moguće prodaje imanja.

Profimedia 

Slavna glumica navodno je ipak prekršila taj dogovor i pokušala Pittu iza leđa prodati imanje vrijedno 160 milijuna dolara.