TAJČI POSVETILA DIRLJIVU OBJAVU POKOJNOM MUŽU: 'Bio je najbolji tata na svijetu, uvijek je mislio na druge'

Tatjana Cameron Tajči prisjetila se svog pokojnog muža Matthewa Camerona na dan na koji bi proslavio 51. rođendan da je živ.

Instagram

Tatjana Cameron Tajči (51) prisjetila se na Instagramu svog supruga Matthewa Camerona, koji je preminuo prije nešto manje od četiri godine nakon teške borbe s karcinomom pluća.

Nekad popularna pjevačica posvetila je pokojnom mužu dirljivu posvetu u četvrtak, 23. rujna kada bi proslavio 51. rođendan da je živ.

'Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najbolji tata na svijetu. Volio je povezivati ​​ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike. Dan njegovog rođenja slavim s dubokom zahvalnošću. Zahvalna sam na toliko toga što je dao meni, našoj djeci, prijateljima i strancima', dio je Tajčine emotivne objave.

Njezini pratitelji su joj pružili podršku i istaknuli da je bio divan čovjek te da imaju lijepa sjećanja na njega.

Inače, Matthew je preminuo 14. studenog 2017. nakon što se mjesecima borio s karcinomom pluća. On i Tajči su bili u braku od 1999. te su dobili sinove Dantea, Evana i Blaisea.

Obiteljske fotografije pjevačice pogledajte u galeriji. 

Instagram, eli greis, privatni album Tatjana Cameron Tajči podijelila neviđene fotografije za rođendan sina Dantea.