Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUNA LJUBAVI Tajči preplavljena emocijama

Nije ih mogla sakriti

  Izvor: Story

Nekada najpopularnija pjevačica domaćih prostora, Tatjana Cameron Tajči, domovinu je davnih dana zamijenila Amerikom. Nakon niza nedaća koje su je tamo snašle, uključujući i smrt njezina supruga Matthewa, sada sa sigurnošću može reći da je ponovno sretna. Uz to što je nedavno otkrila da ponovno ljubi, i to glazbenika Davida, danas je posebno emotivna. Naime, njezin sin Dante danas slavi 20. rođendan. 

'Sretan 20. rođendan mom nevjerojatnom sinu Danteu, nadarenom umjetniku, animatoru i pripovjedaču, studentu VR-a, zagovorniku socijalne pravde, ali ono najvažnije - brižnom sinu punom ljubavi i najstarijem bratu. Hvala ti za sve pjesmice, LEGO kreacije i crteže, poljupce, zagrljaje, mudrosti koje dijeliš sa mnom. Hvala ti što si me naučio da uvijek moram provjeriti izvore informacije', dio je emotivne poruke koju je putem Instagrama uputila svome sinu. 

Povezane vijesti

Ubrzo su se počele redati čestitke sa svih krajeva svijeta. Uz Dantea, Tajči iz prethodnog braka s preminulim suprugom ima još dva sina, Evana Amadeusa i Blaisea Ludviga. Podsjetimo, Tatjana je prije dvije godine ostala bez supruga Matthewa, kojemu je i danas zahvalna na svemu što joj je pružio. 'Matthew mi je pomogao da postanem žena kakva sam danas. On je definitivno onaj koji me volio takvu kakva jesam. Pomogao mi je da se suočim sa svojim najvećim strahovima i naučim se nositi s njima', govorila je svojevremeno. 

Sada, uz svakodnevnu podršku sinova, ima i onu Davida, s kojim je ponovno pronašla ljubav. 'Nisam tražila novu vezu - ja sam dovoljno jaka i sasvim sposobna živjeti sama sa sinovima, ali ljepše je s nekim podijeliti suze i strahove kao i smijeh i, da - glazbu. David je izuzetan glazbenik i divna duša', rekla je ranije ove godine samozatajna Tajči. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image