ŠTO RADI I ČIME SE DANAS BAVI HRVATSKA KRALJICA SVIJETA? Nakon Ivaniševića sreću je našla s Nenadom...

Nakon što se okitila titulom Kraljice Hrvatske, a potom postala i jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice svijeta, Daniela Gračan ipak je izabrala mirniji, obiteljski život uz supruga Nenada i troje djece

One Day Studio

Kada je Daniela Mihalić ponijela titulu Kraljice svijeta 1990. godine, zapravo se nitko nije pretjerano iznenadio. Prelijepa Daniela osvojila je titulu Kraljice Hrvatske, a potom je pokorila svijet.

Tada ju je interesiralo manekenstvo, a nakon što je osvojila titulu Kraljice Hrvatske, prohodala je s umirovljenim tenisačem, danas teniskim trenerom Goranom Ivaniševićem. Zbog njega je jedno vrijeme živjela u Monte Carlu.

Story 

Veza ipak nije potrajala, a Daniela je sreću pronašla sa sedam godina starijim Nenadom Gračanom, nekadašnjim trenerom Hajduka.

U braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu.

Daniela je svojedobno ispričala da njihova najstarija kći Laura najviše nalikuje tati Nenadu i obožava sport, a najmlađa Alma, koja ide u srednju školu, sliči njoj. Srednja kći Ema je studentica stomatologije i bavi se modelingom te je upravo s njom bivša misica zablistala u lipnju kada su se zajedno pojavile na izboru za Kraljicu Zagreba.

Story 

Upravo je Ema, sudeći po svemu, mamina nasljednica koja je prije tri godine ponijela titulu Kraljice Jadrana.

Ponosna majka svoju srednju kći prati na revijama, a ne zapostavlja ni svoju znanstvenu karijeru. Danas 52-godišnja Daniela se, naime, posvetila znanosti i već godinama predaje na opatijskom Fakultetu za turistički i hotelski menadžment