SJEĆATE LI SE PRVE POJAVE ANTONIJE BLAĆE?  Prije 17 godina je zakoračila pred kamere i osvojila gledatelje

Antonija Blaće slavi 42. rođendan, a hrvatska javnost ju je upoznala kada se 2004. pojavila u prvom hrvatskom 'Big Brotheru'.

Instagram

Voditeljica Antonija Blaćepohvalila se da joj je rođendan i objavila slavljeničku fotografiju na Instagramu.

'Rođendan mi je!! Želim vam da vam bude lijep dan',napisala je Šibenčanka. Antonija, koja je proslavila 42. rođendan, pozirala je s nekoliko buketa u rukama s velikim osmijehom na licu.

Primila je brojne čestitke pratitelja i poznatih Hrvata. 'Sretan!', napisao je glumac Janko Popović Volarić. Čestitali su joj i Nina Badrić, Dalibor Petko, Anita Dujić Ana Begić Tahiri.

Gledatelji će Antoniju uskoro gledati u voditeljskoj ulozi game showa 'Dođi, pogodi, osvoji' pri čemu će joj pomagati reper Marin Ivanović Stoka, a uskoro će se emitirati na RTL-u.

'Radim na novom projektu koji tek što nije eksplodirao, ali u konzultaciji s mojom PR-službom nemam još uvijek odobrenje pričati o tome. Kad bude trenutak za to, znat ćete više. Moglo bi biti nešto dugovječno u pitanju', rekla je nedavno za Story.hr. 

Inače, dio gledatelja pamti da je Blaće prije voditeljske karijere sudjelovala u realityju, prvom hrvatskom 'Big Brotheru', koji se prikazivao 2004.

Instagram 

Tada je osvojila naklonjenost javnosti svojim nezgodama i simpatičnom naravi. Nakon toga je dobila priliku voditi 'Big Brother' i mnoge druge showove na RTL-u među kojima su 'X Factor Adria', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Tog se nitko nije sjetio' i 'Tri, dva, jedan kuhaj'. Kroz godine su se mijenjali njezin modni stil i frizura, no njezina šaljiva i simpatična osobnost je ostala ista.

Antonija ima sreće i u privatnom životu te je od 2015. u braku s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (38), a ove godine je objavila i svoju knjigu 'LjetoBezParea' koja je postala hit. U njoj je otkrila kako ona brine o svom zdravlju i podijelila iskustva i znanje koje je stekla od poznatih nutricionista i trenera.

Kako se Blaće mijenjala kroz voditeljsku karijeru, pogledajte u galeriji.

Story Kako se mijenjala Antonija Blaće kroz voditeljsku karijeru.