Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJPOPULARNIJE KNJIGE LJETA: Jednostavni savjeti Antonije Blaće za mršavljenje oduševili su Hrvatice

Ovi su književni naslovi bili apsolutni ljetni hitovi.

Antonija Blaće Izvor: promo

Sva ljeta, pa tako i ovo, puna su trenutaka koje želimo pamtiti još dugo. Među njima nalaze se i knjige, a evo hitova koje nećemo tako brzo zaboraviti.

#LjetoBezParea – Antonija Blaće

Voditeljica Antonija Blaće napisala je knjigu namijenjenu prvenstveno ženama, ali i svima koji žele popratiti jednostavne i učinkovite savjete za mršavljenje. Knjiga na jednom mjestu okuplja sve što je Antonija naučila o mršavljenju učeći od raznih nutricionista i trenera te kroz vlastito iskustvo te na jednostavan i pitak način čitateljima daje ideje kojih se može svatko pridržavati. Knjiga je svojevrsni nastavak Antonijinog 'pokreta' na Instagramu u kojem je kroz, sad već općeprihvaćeni i popularni hashtag #LjetoBezParea sa svojom zajednicom dijelila svoje savjete.

Antonija Blaće - Ljeto bez parea Izvor: promo

Tajnovita uvala u Hrvatskoj – Julie Caplin

Autorica s kojom smo tijekom pandemije – kada su granice bile zatvorene, a udaljeni krajevi nedostupni – putovali od Islanda do Japana, imala je pravi ljetni hit smješten baš tu, na našu obalu. Smiješan smo mi narod, ponekad nam trebaju strani autori ukazati na ljepote naše zemlje. Srećom, spisateljice poput Julie Caplin vješte su u opisivanju prirodnih ljepota, ali i u vođenju radnje kojoj ne nedostaje romantičnih momenata. Lagano štivo koje se čita u dahu, idealno ispod krošnje kakva mediteranskog stabla kroz koju se sunce probija taman toliko da pocrnimo, a ne izgorimo.

Govorili su da sam preosjetljiva – Federica Bosco

Jedan od popularnih trendova u self-helpu odnosi se na emocionalnu (pre)osjetljivost. Iako svijet oko nas traži da budemo jaki i nepokolebljivi, mnogi unutar sebe svakodnevno proživljavaju buru emocija – i ne znaju što bi s tim. Ako pripadate grupi visokoosjetljivih osoba tada se često nađete u situacijama koje vam se čine nerješivima te se trudite potisnuti osjećaje. Bosco nam, iznoseći svoju osobnu priču, govori da to nikako ne trebamo činiti jer ono što nam isprva djeluje kao smetnja zapravo je naše bogatstvo. Kada naučimo raditi s osjećajima, postajemo sretniji i ispunjeniji.

Govorili su da sam preosjetljiva Izvor: promo

Ljubav oko svijeta – Davor Rostuhar

Kada spojite putovanja i ljubav, dobijete hit naslov Dvora Rostuhara koji je s polica letio poput jadranskog galeba u potrazi za svježom ribom. Nakon što su se Anđela i Davor vjenčali, otišli su na neuobičajen medeni mjesec – godinu dana putovali su oko svijeta i istraživali ljubav kroz razne kulture. Put ih je vodio preko šest kontinenata i 30 zemalja, od Bušmana iz afričke pustinje do urbanih parova najvećih svjetskih metropola, od ljudi koji nikad nisu našli ljubav, do onih koji su u ljubavi našli sve.

Ljubav oko svijeta Izvor: promo

Povezane vijesti

Magazin

Royals