POLIO JOJ LICE KISELINOM ZBOG LJUBOMORE: Ona je zbog napada već 400 puta otišla pod nož, on uživa s novom  

Katie Piper bila je na vrhuncu karijere kada ju je, uz pomoć profesionalca, kiselinom polio tadašnji dečko Stefan Sylvestre.

Screenshot YouTube

Katie Piper do prije je nekoliko godine živjela život iz snova. Radila je kao voditeljica i manekenka, zarađivala ogroman novac, bila na vrhuncu karijere... a onda se sve u jednom potezu okrenulo.

Naime, njezin bivši dečko Daniel Lynch u napadu ju je ljubomore 2008. godine polio kiselinom uz pomoć profesionalca Stefana Sylvestrea (koji je izveo sam napad), a samo par tjedana ranije skoro se osam sati nad njome iživljavao i višestruko je silovao. Nakon stravičnog napada, koža joj je lica bila potpuno otopljena, kosti oštećene, na jedno je oko izgubila vid, a povrijeđeni su joj bili i dijelovi ruke.

Profimedia 

Do današnjeg je dana imala preko 400 operacija, a onda joj se sreća napokon malo osmjehnula. Voditeljica je na radiju i televiziji, influencerica, a o svom je tragičnom iskustvu napisala tri knjige. 2011. je proglašena ženom godine.

I iako je mislila da je ljubav za nju prekrižena i da više nikome neće moći vjerovati, njezino je srce osvojio Richard James Sutton, a vjenčali su se u prosincu 2017. godine. Zajedno su dobili i dvije kćerkice.

No, zdravstveni problemi nikada nisu prestali. Ova je ljepotica nedavno morala otići na transplantaciju kože na desnom kapku, a sada se ponovno borila za život jer se počela gušiti zbog ožiljaka koji su nastala tijekom prethodnih operacija.

Instagram 

S druge strane, njezin bivši trenutno uživa u slobodi. Pušten je iz zatvora još 2018. godine nakon izdržane kazne od 6 godina, ali je vraćen natrag nakon nasilnog ponašanja i pokušaja krađe automobila.

Pušten je na slobodu prošle godine i sada uživa kraj nove žene DanielleBurke koja mu je zapravo pisala dok je još služio zatvorsku kaznu. Vjenčali su se, a ona je tada pričala da je ne zanima njegova kriminalna prošlost. 

Kako danas izgleda Katie nakon svega što je proživjela, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia, Instagram Katie Piper prošla je 400 operacija nakon što je bivši organizirao napad kiselinom na nju, a od 2015. je u braku i ima dvoje djece