Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečko je polio kiselinom: 'Plašila sam se ljudi, posebno muškaraca'

Autor N.R.

Progovorila o najvećoj traumi života iz 2008. godine

 Izvor: Profimedia

Priča o britanskoj 36-godišnjoj voditeljici Katie Piper mnogima je poznata. Naime, njezin se život u potpunosti promijenio 2008. godine, kada joj je tadašnji dečko Daniel Lynch uz pomoć profesionalca Stefana Sylvestrea odlučio uništiti život. Naime, Stefan joj je tada u lice bacio sumpornu kiselinu, zbog čega je oslijepila na jedno oko, koža na licu bila joj je potpuno uništena, a godinu i pol kasnije nije htjela izaći u javnost. O svemu tome ponovno je progovorila u intervjuu za magazin 'Harper Bazaar'. 

Kako i sama govori, dugo se vremena i psihički i fizički borila protiv boli koju joj je tim činom nanio. 'Sjećam se vremena kada nisam željela nikog vidjeti niti sam htjela da mene itko vidi. Plašila sam se ljudi, posebno muškaraca. Strahovala sam od cijelog svijeta. Sjećam se da je tada razgovor o ovoj traumi bio nemoguća misija', ispričala im je. 

Sjećam se vremena kada nisam željela nikog vidjeti niti sam htjela da mene itko vidi

U istom je razgovoru otkrila da je njezina veza s Danielom od početka bila čudno. Nakon kratkog poznanstva ušli su u vezu, a samo dva tjedna započeo je horor. Prije nego što je unajmio čovjeka koji će joj kiselu baciti u lice, silovao ju je i zlostavljao osam sati. Godinu dana nakon stravičnog događaja, Daniel je osuđen na doživotnu robiju. 

Iako je preživjela ogromnu traumu, sada ponosno priznaje da je u dobrom stanju. 'Kada se sve to dogodilo, ljudi su me stalno pitali: 'Što sada'. Jer se nisam uklapala. Sjećam se kako sam razmišljala da ako sam prihvatila da sam se potpuno promijenila, onda se industrija mora promijeniti. Kad se usporedim s drugim ženama mojih godina, osjetila sam toliko mnogo bola, radosti i euforije u ovih kratkih 36 godina. Ali to mi je dalo nepokolebljivo samopouzdanje, saznanje da što god se dogodi u mom životu, sposobna sam oporaviti se od toga', zaključila je trenutno sretna Katie, koja je od 2015. godine u braku s građevinskim poduzetnikom Richardom Jamesom Suttonom, s kojim ima i dvije kćeri, trogodišnju Penelope i šestogodišnju Belle. 

Magazin

Royals