Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zatekao suprugu u krevetu s Bradom Pittom: 'Molio me za oprost'

Autor M.A.

Postoji li žena s kojom Brad Pitt nije spavao?

 Izvor: Profimedia

Jedan od najodlikovanijih, ali i najkontroverznijih boksača svih vremena, 53-godišnji Mike Tyson nedavno je otkrio nepoznate detalje iz svoje turbulentne mladosti. Naime, prilikom gostovanja u emisiji Conana O'Briena priznao je da je nekadašnju suprugu, Robin Givens zatekao u spavaćoj sobi s ni manje ni više, nego - Brad Pittom.

 Izvor: Profimedia

Slučaj se odigrao u vrijeme kad je boksački prvak na sudu vodio brakorazvodnu parnicu sa suprugom davne 1989 godine. Kako sam kaže, spremao se odvjetniku predati potpisane papire za razvod, no u zadnji tren se predomislio i odlučio posljednji put posjetiti Robin. Istaknuo je kako je sudbonosnog jutra parkirao auto ispred njezinog stana čekajući ju da dođe kući, no kad ju je konačno ugledao imao je što vidjeti. Ušla je u stan u društvu najvećeg holivudskog zavodnika, tada 26-godišnjeg Brada Pitta.

 Izvor: Profimedia

Navodno ih je pratio u stan i potom zatekao u krevetu jasno poručivši što bi se dogodilo da ih nije prekinuo. 'Kad me je vidio, potpuno je problijedio. Bio je na nekim drogama i počeo me moliti da ga ne prebijem', pojasnio je Mike. Iako je boksački prvak nekoliko puta progovorio o spomenutom incidentu, danas 56-godišnji Brad se nikada nije oglasio o ovoj temi.

Magazin

Royals