Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voditeljica odlazi na 400. operaciju lica zbog bivšeg koji ju je unakazio

Teške posljedice

 Izvor: Instagram

Voditeljica i spisateljica, 37-godišnja Britanka Katie Piper kazala je kako njezino srce 'nikada ne tone' iako se sprema na 400. po redu operaciju lica koje je prije 12 godina unakazio njezin bivši dečko Daniel Lynch kad ju je napao sa sumpornom kiselinom, piše MIrror. Katie je tada oslijepila na jedno oko, a koža na licu bila joj je potpuno uništena. No usto je pretrpjela i veliku psihološku štetu te se godinu i pol dana nakon toga nije usudila izaći u javnost.

Povezane vijesti

Usprkos tome, voditeljica tvrdi kako ju ne smeta što mora svako malo na operaciju lica jer je jednostavno sretna što je živa. 'Možete to promatrati na jedan način ili možete reći kako je divno što ste živi jer žene u svijetu koje napadnu kiselinom uglavnom ne uspiju preživjeti. Nemaju naš zdravstveni sustav i naprednu medicinu. Zato moje srce nikada neće potonuti, pravi je dar što sam uopće još živa', objasnila je Katie koja čeka da se još oporavi od zadnje operacije izvedene prošlog mjeseca, prije nego ode na jubilarnu 400.

 S obzirom da je u svijetu sve više slučajeva napada kiselinom na žene, Katie je osnovala fondaciju čiji je cilj 'imati svijet u kojem ožiljci ne ograničavaju sposobnosti neke osobe,

'Sjećam se vremena kada nikoga nisam željela vidjeti

njezino uklapanje u društvo i opće blagostanje'. Nedavno je podijelila grozne komentare koje su joj trolovi ostavljali na društvenim mrežama, pišući joj da izgleda odbojno. Rekla je kako im oprašta jer vjeruje kako su to jako nesretne osobe koje ne znaju drukčije kanalizirati svoju ljutnju i frustraciju. Podsjetimo, prošle je godine Katie na Instagramu podijelila objavu u kojoj je pokazala kako je izgledalo njeno lice samo nekoliko dana nakon napada.

'Sjećam se vremena kada nikoga nisam željela vidjeti i kada nisam željela da me itko gleda. Sjećam se kada sam se bojala ljudi, posebno muškaraca. Tada sam strahovala od cijelog svijeta. Sjećam se da je tada razgovor o ovoj traumi koju sam proživjela bila gotovo nemoguća. Danas na Dan mentalnog zdravlja moj prvi sastanak je sa mojim terapeutom. Još uvijek idem na razgovore, jako mi pomažu i mogu pričati o ovome', napisala je hrabra voditeljica.

Tagovi

Magazin

Royals