NAJTUŽNIJA PRINCEZA NE MISLI SE VRATITI MUŽU ŽENSKAROŠU: Izbjegava riješiti svoje probleme, a druge pokušava spasiti

Princeza Charlene već neko vrijeme boravi u Južnoj Africi, a sada je počela pomagati u rješavanju problema oko nasljedstva tamošnje kraljevske obitelji.

Profimedia

Princeza Charlene, koju u narodu zovu 'najtužnijom princezom', već je neko vrijeme glavna tema svjetskih medija.

Naime, supruga princa Alberta otišla je na poslovni put u sklopu svoje humanitarne organizacije u rodnu zemlju, Južnoafričku Republiku, još u siječnju, a ondje joj je tada dijagnosticirana teška infekcija uha, grla i nosa. Liječnici su joj zbog toga zabranili let avionom kako ne bi došlo do komplikacija i sve dok ne dobije odobrenje od liječnika da može ponovo putovati, morat će biti 'prikovana' za afričko tlo.

Profimedia 

No, sve se više šuška da je njezin razlog ostanka u Africi loš odnos sa suprugom, princom Albertom. Par se vjenčao 2011., a suze bivše plivačice na dan vjenčanja ostat će zauvijek zapamćene. Iako je tvrdila da su to bile suze radosnice, nitko nije povjerovao u to, a navodno je Charlene pokušala pobjeći iz Monaka uoči tog dana, no nije uspjela te joj je oduzeta putovnica. Albert je i ranije bio poznat kao veliki ženskaroš, a s tom praksom navodno nije stao ni kad je upoznao svoju suprugu s kojom ima blizance.

Profimedia 

A svoj je produljeni boravak u Africi Charlene sada iskoristila za rješavanje obiteljskih odnosa među članovima tamošnje kraljevske obitelji Zulu s kojima je već godinama bliska.

Naime, princeza je tražila od članova da napokon prestanu s bitkom za nasljedstvo, za dobrobit cijelog naroda. Charlene je bila blista prijateljica pokojnog kraja Goodwilla Zwelithinija te je upravo zbog njegovog pogreba i otputovala u Južnu Afriku. Njegovom je smrću završila i njegova pedesetogodišnja vladavina. Nakon toga, nisu se birala sredstva oko borbe za nasljedstvo, a hoće li Charlene ovdje imati bilo kakvog utjecaja, vrijeme će pokazati. Mnogi komentiraju da bi napokon trebala riješiti svoju ljubavnu situaciju pa onda pomagati drugima.