TKO MU UOPĆE VJERUJE? Princ Albert govori jedno, a iz palače su zabrinuli novom viješću o najtužnijoj princezi

Dolazak princeze Charlene u Monako je ponovno odgođen zbog zdravlja.

Profimedia

Princeza Charlene od Monaka (43) nikako da se vrati kući, iako je upravo to prije nekoliko dana najavio njezinmuž, princ Albert II. (63).

Naime, ona mjesecima boravi u Južnoj Africi jer ima zdravstvene probleme, infekciju nosa i grla zbog čega je morala na operacije među kojima je bila i ugradnja dentalnih implatanata. Princ najavljuje njezin dolazak zadnjih tjedana, no Charlene je podvrgnuta prošlog petka još jednom zahvatu.

'Princeza Charlene otišla je danas na posljednji postupak prije povratka u Monako', rekao je glasnogovornik palače. Albert je početkom ovog tjedna rekao da mu je supruga bolje i da treba posjetiti liječnike pa se će brzo vratiti kući u Monako stoga je mnoge iznenadila najnovija informacija.

Instagram 

'Bilo joj je jako teško zbog načina na koji su različiti problemi utjecali na nju', istaknuo je na radijskoj postaji Monte Carla. Opovrgnuo je glasine o njihovim bračnim problemima kao što je to činio i prije. Tvrdio je da su neutemeljene i užasne, no javnost mu baš i ne vjeruje.

Inače, Charlene, koja nosi nadimak najtužnije princeze na svijetu zbog suza na njezinom i Albertovom vjenčanju, morala je ostati duže u Južnoj Africi, kako su izvijestili iz palače, samo zbog zdravstvenog stanja. Mjesecima je ondje i propustila je i 10. godišnjicu braka s princem, koja je bila 1. srpnja, a čula se s njim i njihovom djecom, blizancima Jacquesom i Gabriellom (6).

Zajedničke trenutke supružnika pogledajte u galeriji. 

Profimedia Princeza Charlene i princ Albert II. kroz godine