NAJTUŽNIJA PRINCEZA IZGLEDOM ZABRINULA OBOŽAVATELJE: 'Ona nije dobro, pogledajte joj ruke'

Princeza Charlene od Monaka, najtužnija princeza na svijetu, objavila je novu fotografiju na kojoj je svojim ispijenim izgledom zabrinula brojne obožavatelje.

Profimedia

Princeza Charlene od Monaka, koju su prozvali najtužnijom princezom na svijetu, novom je fotografijom zabrinula svoje brojne obožavatelje.

Na fotografiji na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog Zulu naroda, Misuzulom kaZwelithinijem princeza je odjevena u crnu vestu, a oko vrata nosi krunicu te izgleda jako mršavo i ispijeno

‘Hvala vam za vašu ljubaznost i podršku’, napisala je Charlene uz fotografiju, te dodala riječi ‘Bayede Nkosi’ na afričkom, što u prijevodu znači ‘pozdrav kralju’.

U komentarima su mnogi izrazili zabrinutost za njeno zdravlje.

‘Ona nije dobro, pogledajte joj ruke’, ‘Izgleda jako loše, nadam se da njeno zdravlje nije u većoj opasnosti od onog što je javno poznato’, ‘Ponovo izgleda tužno i umorno. Brzo se oporavi Charlene’, bili su neki od komentara.

Neki su je pratitelji pitali kad se vraća kući u Monako, no ostali su bez odgovora.

Podsjećamo, princeza Charlene je većinu ove godine provela u svojoj kući u Južnoj Africi, a njeno dugo izbivanje potaknulo je glasine da se razvodi od princa Alberta s kojim se vjenčala 2011. godine.

Kraljevska obitelj je glasine porekla tvrdeći da se Charlene u Africi zadržala zbog zdravstvenih problema, odnosno infekcije nosa i grla zbog čega je morala na operacije među kojima je bila i ugradnja dentalnih implantanata.

Charlene je nedavno na Instagramu podijelila intervju koji je dala nekoliko dana ranije i u kojem je potvrdila da se vraća u Monako, ali mnogima je upalo u oči kako svog supruga, princa Alberta nije ni spomenula, već je samo istaknula da jedva čeka vidjeti svoju djecu.

Zajedničke fotografije princeze Charlene i princa Alberta pogledajte u galeriji. 

Profimedia Princeza Charlene i princ Albert II. kroz godine