Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO MU UOPĆE VJERUJE? Princ Albert govori jedno, a iz palače su zabrinuli novom viješću o najtužnijoj princezi

Dolazak princeze Charlene u Monako je ponovno odgođen zbog zdravlja.

 Izvor: Profimedia

Princeza Charlene od Monaka (43) nikako da se vrati kući, iako je upravo to prije nekoliko dana najavio njezinmuž, princ Albert II. (63).

Naime, ona mjesecima boravi u Južnoj Africi jer ima zdravstvene probleme, infekciju nosa i grla zbog čega je morala na operacije među kojima je bila i ugradnja dentalnih implatanata. Princ najavljuje njezin dolazak zadnjih tjedana, no Charlene je podvrgnuta prošlog petka još jednom zahvatu.

'Princeza Charlene otišla je danas na posljednji postupak prije povratka u Monako', rekao je glasnogovornik palače. Albert je početkom ovog tjedna rekao da mu je supruga bolje i da treba posjetiti liječnike pa se će brzo vratiti kući u Monako stoga je mnoge iznenadila najnovija informacija.

Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Instagram

'Bilo joj je jako teško zbog načina na koji su različiti problemi utjecali na nju', istaknuo je na radijskoj postaji Monte Carla. Opovrgnuo je glasine o njihovim bračnim problemima kao što je to činio i prije. Tvrdio je da su neutemeljene i užasne, no javnost mu baš i ne vjeruje.

Inače, Charlene, koja nosi nadimak najtužnije princeze na svijetu zbog suza na njezinom i Albertovom vjenčanju, morala je ostati duže u Južnoj Africi, kako su izvijestili iz palače, samo zbog zdravstvenog stanja. Mjesecima je ondje i propustila je i 10. godišnjicu braka s princem, koja je bila 1. srpnja, a čula se s njim i njihovom djecom, blizancima Jacquesom i Gabriellom (6).

Zajedničke trenutke supružnika pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals